O sedinta psihoterapie gratuita!

-100%
valabilitate
7z 12h 12m
0.00 lei
Pret vechi: 150.00 lei | Economisesti: 150 lei
1 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti

Scurta prezentare:

O sedinta (50-70min) psihoterapie!

Prezentare detaliata:

Psihoterapia este o intervenție psihologica folosită pentru îmbunătățirea, modificarea si reducerea atat a comportamentelor dezadaptative cat și a altor diverse probleme de natura psihologica (depresie, anxietate, etc), adesea chiar si fizice (psihosomatice).

 

Psihoterapia şi consilierea psihologica sunt metode de intervenţie asupra psihicului uman, ce se înscriu în aria largă a asistenţei psihologice.

 

Psihoterapia este metoda de tratare a unor tulburări de natură psihogenă prin influenţarea sistematică a persoanei suferinde pe baza comunicării verbale directe, desfăşurată conform unor tehnici precise.

 

Consilierea este acţiunea prin care individul este ajutat să descopere modalităţi de a proceda, comportamente ce trebuie adoptate, fie în anumite situaţii, fie în existenţa şi activitatea cotidiană în general.

 

Scopul final al oricărei psihoterapii îl constituie organizarea mai eficientă a vieţii personale, care să conducă la integrarea pacientului în existenţa cotidiană într-un mod mai realist şi mai adaptat. Scopul său este deci de a ajuta individul uman să trăiască şi să lucreze cât mai satisfăcător, în condiţiile utilizării cât mai complete şi totodată raţionale a resurselor psihice şi fizice de care acesta dispune.

 

Un proces terapeutic complet poate avea in vedere un numar de cel putin 12-22 sedinte. Sedinta fiind in medie de 50-70min.

Iftimie Ionelia - Cabinet Individual de Psihologie

Autorul acestei oferte:

Iftimie Ionelia - Cabinet Individual de Psihologie

Localitate: Iasi

Judet: Iasi

Adresa: str Hatman Sendrea nr 2

Telefon: 0740155186

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK