Pachet START_UP

-40%
valabilitate
7z 12h 28m
300.00 lei
Pret vechi: 500.00 lei | Economisesti: 200 lei
5 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Iasi

Scurta prezentare:

Pachet START-UP Psihoterapie 5 Sedinte Psihoterapie 1 sedinta 50-70min

Prezentare detaliata:

Psihoterapia sau „terapia prin vorbire” este un proces terapeutic prin care problemele psihologice sunt tratate prin comunicare deschisa si relationare intre psiholog/psihoterapeut si client. O sedinta de psihoterapie este limitata in timp, si in functie de abordarea terapeutica aceasta poate fi cuprinsa intre 50-70min pe sedinta.

 

Psihoterapia nu este o relatie de prietenie ci o relatie profesionala cu scop terapeutic, de vindecare, clarificare a unor probleme de natura psihologica ale clientului, relatie si comunicare care se bazeaza pe principiile si pe structura terapeutica promovata de specialistul psiholog. Astfel, relatia dintre psihoterapeut si client este una stric profesionala si confidentiala in limitele legii. Adica, relatia exista numai in scopul de a ajuta pacientul si la cererea acestuia, psihoterapeutul fiind acolo pentru pacient, timpul lui fiind platit de catre acesta.

 

Cercetarile au aratat ca cei mai multi pacienti care au mers la sedintele de psihoterapie cognitiv-comportamentala au inceput sa simta efectele pozitive ale acesteia de la a 6-a sedinta pana la a 12-a sedinta, atunci cand merg la o sedinta/saptamana, ceea ce inseamna ca efectele se simt in 2-3luni de psihoterapie. Binenteles, ca pentru anumite persoane si doar 1sedinta, 2sedinte pot fi suficiente.

 

In practica, totusi, simptomele se reduc in intensitate in primele 4-5sedinte, insa imbunatatirea problemelor poate dura insa mai mult de 12 sedinte, cel mai probabil peste 22 de sedinte, peste 6luni pana la 12luni.

Iftimie Ionelia - Cabinet Individual de Psihologie

Autorul acestei oferte:

Iftimie Ionelia - Cabinet Individual de Psihologie

Localitate: Iasi

Judet: Iasi

Adresa: str Hatman Sendrea nr 2

Telefon: 0740155186

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK