Diabet - Consultatii reduse cu 40%!

-40%
valabilitate
> 7 zile
90.00 lei
Pret vechi: 150.00 lei | Economisesti: 60 lei
200 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti

Scurta prezentare:

Diabetul zaharat reprezinta o tulburare a metabolismului zaharului. Diabet, Nutritie si Boli metabolice este o specialitate medicala ce are in vedere diagnosticarea si tratamentul pacientilor cu tipul 1 si tipul 2 de diabet zaharat, dar si a principalelor afectiuni cu substrat nutritional si metabolic.

Reduceri medicale: Diabet - Consultatii reduse cu 40%!

Prezentare detaliata:

Diabetul zaharat este o afectiune cu o incidenta in continua crestere, vizand toate grupele de varsta. Acesta se caracterizeaza prin cresterea glicemiei insotita sau nu de rezistenta crescuta la insulina, cu modificari la nivelul metabolismului glucidic, lipidic si proteic. Diabetul zaharat poate debuta sau poate evolua cu complicatii acute metabolice - coma diabetica - sau complicatii cronice sistemice : neurologice - diverse forme de neuropatii, renale - nefropatia diabetica, oftalmologice - retinopatia diabetica, cat si cardiovasculare.

 

www.lifeandsportsclinic.ro

Ortokinetic

Autorul acestei oferte:

Ortokinetic

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: P-ta Dorobanti - Intr. Bitolia nr. 44; P-ta Timpuri Noi et. 1; Sos. Pipera-Tunari nr. 58

Telefon: 0771297247

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK