Infiltratie Hya Joint 3 fiole

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-10%
valabilitate
expirata
891.00 lei
Pret vechi: 990.00 lei | Economisesti: 99 lei
200 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Hya Joint poate reduce stresul mecanic asupra articulatiilor. El creaza o bariera protectoare a articulatiei. Hya Joint protejeaza tesutul sinovial si determina vindecarea cartilajului articular.

Prezentare detaliata:

Hya Joint este un produs ce contine acid hyaluronic ambalat intr-o seringa de sticla, sterila. Hya Joint este o solutie lichida, clara, vascoasa. Acidul hyaluronic este un polizaharid care se gaseste in mod normal in elementele structurale ale pielii, tesutului subcutanat si in lichidul sinovial. Este identic in toate organismele vii, fapt care determina o biocompatibilitate crescuta. Fiecare ml de Hya Joint contine 10 mg de hialuronat de sodiu dizolvat in solutie salina. pH solutiei de Hya Joint este cuprins intre 6.8 si 7.8.

Ortokinetic

Autorul acestei oferte:

Ortokinetic

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Dorobanti - Intr. Bitolia nr. 14; P-ta Timpuri Noi et. 1; Sos. Pipera-Tunari 58, b-dul Dacia 65

Telefon: 0771297247

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.