Oferta lunii februarie 2018

-34%
valabilitate
> 7 zile
1115.00 lei
Pret vechi: 1700.00 lei | Economisesti: 585 lei
10 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti

Scurta prezentare:

In luna FEBRUARIE, la clinica stomatologica Velvet Dental beneficiezi de o SUPER PROMOTIE! FATETE DENTARE CERAMICE E-MAX DE LA 345 EURO LA 240 EURO! ASTFEL, BENEFICIEZI DE UN DISCOUNT DE 105 EURO/FATETA! Pentru un zambet de invidiat, profita de REDUCEREA clinicii noastre! Pentru o programare ne puteti contacta la numarul: 0728326438

Reduceri medicale: Oferta lunii februarie 2018

Prezentare detaliata:

Tot mai multă lume este atrasă de ideea unui zâmbet perfect și de modurile în care îl pot obține. Nu vă place culoarea dinților dumneavoastră? Sau forma lor? Sunteți reținuți atunci când zâmbiți? Vreți să aveți și dumneavoastră zâmbetul de Hollywood? Fațetele dentare pot fi răspunsul!

Fațetele sunt recomandate pentru modificarea culorii și formei dinților sau pentru alinierea acestora, dacă vorbim de ușoare malpoziții. De asemenea, sunt utilizate pentru închiderea spatiilor interdentare („strungareata”), sau pentru alungirea dinților. Ulterior vizitei la medicul stomatolog, acesta vă poate indica cel mai bun tratament pentru rezolvarea cerințelor dumneavoastră estetice.

Fațetele sunt rezistente și durabile. Nu se pătează, nu irită gingia și, prin suprafața lucioasă, nu permit acumularea de placă bacteriană, DAR pentru menținerea stării de sănătate dentară, este foarte important că pacientul să mențină o igienă impecabilă.

Riscurile și efectele secundare sunt minore. O ușoară sensibilitate poate fi simțită după prepararea suprafeței dentare pentru fațetare, dar aceasta dispare în câteva zile.

Programeza-te acum la numarul de telefon 0728326438 pentru a afla mai multe informatii despre fatetele dentare ceramice.

Velvet Dental

Autorul acestei oferte:

Velvet Dental

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: str. Herastrau, nr. 1

Telefon: 0728326439

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK