Psihoterapie de suport pt pacientii oncologici.Hipnoterapie pt tratarea durerii si a bolii(eliberarea blocajelor emotionale,ca tratament complementar.

-99%
valabilitate
4z 16h 53m
1.00 lei
Pret vechi: 150.00 lei | Economisesti: 149 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti

Scurta prezentare:

Sedintele vor fi decontate partial sau chiar total ( pliat absolut pe nevoia fiecarui pacient), nr persoanelor acceptate in terapie va fi in limita disponibilitatii de timp si a bugetului alocat de asociatie.

Prezentare detaliata:

Sedinte de consiliere psihologica si psihoterapie ca si suport pentru pacientii oncologici, cu boli grave; hipnoterapie, ca si tratament complementar, pentru vindecarea bolii si/sau ameliorarea durerii pt: oamenii/copiii bolnavi de cancer; hipnoterapie pentru tratarea bolilor psihosomatice, bolilor autoimune ( boli de piele, alte organe ), boli grave; psihoterapie si hipnoterapie pentru persoanele abuzate, victime; psihoterapie si hipnoterapie pentru tratarea depresiei/ anxietatii severe,dependente,etc; sedintele vor fi decontate partial sau chiar total ( pliat absolut pe nevoia fiecarui pacient), nr persoanelor acceptate in terapie va fi in limita disponibilitatii de timp si a bugetului alocat de “Asociatiei de Psihoterapie si Hipnoterapie ptr Tratarea Bolii si Ameliorarea Durerii Bolnavilor de Cancer, ptr Tratarea Bolilor Psihosomatice, Depresie/Anxietate Severa”

Marinela Croitoru, psihoterapeut-hipnoterapeut
https://psiholog-marinela-croitoru.ro/
Tel 0724279453
contact@psiholog-marinela-croitoru.ro

Croitoru Marinela - Cabinet de Psihologie

Autorul acestei oferte:

Croitoru Marinela - Cabinet de Psihologie

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Piata Romana (coloane)

Telefon: 0724279453

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK