Psihoterapie de suport pt pacientii oncologici.Hipnoterapie pt tratarea durerii si a bolii(eliberarea blocajelor emotionale,ca tratament complementar.

-99%
valabilitate
6z 9h 13m
1.00 lei
Pret vechi: 150.00 lei | Economisesti: 149 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti

Scurta prezentare:

Sedintele vor fi decontate partial sau chiar total ( pliat absolut pe nevoia fiecarui pacient), nr persoanelor acceptate in terapie va fi in limita disponibilitatii de timp si a bugetului alocat de asociatie.

Prezentare detaliata:

Cu sprijinul “Asociatiei de Psihoterapie si Hipnoterapie ptr Tratarea Bolii si Ameliorarea Durerii Bolnavilor de Cancer, ptr Tratarea Bolilor Psihosomatice, Depresie/Anxietate Severa” pot ajuta, oferind servicii de consiliere psihologica si psihoterapie ca si suport pentru pacientii oncologici; hipnoterapie, ca si tratament complementar, pentru vindecarea bolii (  eliberarea blocajelor emotionale ) si/sau ameliorarea durerii pt adultii /copiii bolnavi de cancer. 

Croitoru Marinela - Cabinet de psihologie

Autorul acestei oferte:

Croitoru Marinela - Cabinet de psihologie

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Piata Romana ( coloane )

Telefon: 0724279453

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK