Logopedie

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-10%
valabilitate
expirata
72.00 lei
Pret vechi: 80.00 lei | Economisesti: 8 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Timis
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Dacă sunteți preocupat de discursul sau de limbajul copilului dumneavoastra, urmați-vă instinctul în timp ce solicitați asistență profesională.

Prezentare detaliata:

Limbajul poate afecta fiecare aspect al vieții copilului, inclusiv învățarea, jocul și interacțiunile cu familia și prietenii.
Cred că tuturor ar trebui să li se garanteze posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile de comunicare la întregul lor potențial.

Îmbunătățim competențele lingvistice copiilor prin joacă. Acest lucru îi ajută să se simtă confortabil și oferă o experiență mai naturală pentru comunicare!

Centru de Recuperare dupa Nastere

Autorul acestei oferte:

Centru de Recuperare dupa Nastere

Localitate: Timisoara

Judet: Timis

Adresa: str. Mures, nr. 5

Telefon: 0737599337

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK