Lichidare de stoc: Echipament de terapie cu unde de soc (ShockWave) - enPuls Version 2.0, Zimmer Medizin

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de comenzi a fost atins.
-46%
valabilitate
expirata
25598.00 lei
Pret vechi: 47600.00 lei | Economisesti: 22002 lei
1 disponibile
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Lichidare de stoc ShockWave - Echipament terapie cu unde de soc - enPuls Version 2.0, Zimmer Medizin

Prezentare detaliata:

Caracteristici tehnice:

Terapia prin radiații cu șocuri radiale - eficientă. Ușor de folosit. Mobil.

Sistemul de terapie radială cu radiații mobile, cu impulsuri balistice și de energie înaltă. Pentru tratamentul țesuturilor și structurilor biologice în diferite patologii și afecțiuni medicale. Sistem unic, ușor de utilizat, care oferă acces la terapia cu valuri de șoc pentru toți terapeuții.

 

Tehnologie modernă, proiectată inovativ

 

Noua interfață de utilizator enPuls este foarte intuitivă și ușor de utilizat. Toți parametrii sunt proiectați optim pentru un aspect clar. Gata pentru terapia ta.

Zimmer MedizinSysteme a creat ceva cu adevărat special cu această nouă generație de produse enPuls. O întreagă experiență nouă a utilizatorului. Noua tehnologie touchscreen capacitiv oferă o operare și o aplicare mai simplă.

 

 

 

Radical Shockwaves - Tehnologie unică și puternică

 

Terapia cu radiații prin șoc radiologic (RSWT) este o metodă pentru tratamentul tulburărilor ortopedice superficiale dezvoltate în ultimii 20 de ani. Un proiectil accelerat în piesa de mână generează un val mecanic de presiune, care este transferat corpului uman printr-un cap de aplicare și care radiază în țesut.

 

Energia mecanică este absorbită de țesut și scade odată cu creșterea distanței de la locul de aplicare. Stresul mecanic declanșează reacții în țesutul care au o influență pozitivă asupra unei game largi de afecțiuni ortopedice și neurologice

 

Metoda este folosită de terapeuți din întreaga lume cu un mare succes. Cu sistemul enPuls Versiunea 2.0, Zimmer MedizinSysteme oferă acum un sistem care îmbină toate avantajele aplicației într-o formă compactă, cu cele mai mici costuri de operare din aval și de operare, ușor de operat și aplicabile cu flexibilitate maximă și mobilitate.

 

enPuls Versiunea 2.0 este ideal, ca sistem pentru terapia radiațiilor cu șoc radial, pentru probleme ortopedice superficiale, cum ar fi:

 

  • Tendinopatie de inserție
  • Probleme legate de tendințe
  • Inflamație cronică
  • Sisteme musculare hipertonice
  • Sindroamele miofasciene
  • Tratamente cu hemotom

Medical Technologies International

Autorul acestei oferte:

Medical Technologies International

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Calea 13 Septembrie, nr. 206 D, sector 5

Telefon: 0758020760

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.