Gratuit! 4 - 8 Octombrie. Tabara de Detoxifiere Emotionala si Spirituala

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-100%
valabilitate
expirata
0.00 lei
Pret vechi: 100.00 lei | Economisesti: 100 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Constanta
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Aceasta tabara iti va servi ca un fir conducator pentru a-ti intelege viata, evenimentele repetitive, alegerile personale, pentru a-ti lumina drumul si a te bucura de calatorie fara poveri si bagaje care, multe dintre ele, nici macar nu sunt ale tale.

Reduceri medicale: Gratuit! 4 - 8 Octombrie. Tabara de Detoxifiere Emotionala si Spirituala

Prezentare detaliata:

In aceasta tabara ne permitem sa ne luam patru zile de vacanta, doar pentru sufletul nostru!
Timp in care stam departe de cotidian, departe de zgomot, stres, si probleme, pentru a ne apropia de noi insine, si de Dumnezeu. 
Astfel de momente au cel mai mare potential de a schimba ceva in interiorul nostru, atat in plan psihic, emotional, cat si spiritual, prin intermediul revelatiile profunde pe care le primim.
Mai mult decat atat, aceste activitati se desfasoara impreuna cu oameni frumosi, cu suflet bun, care au aceleasi preocupari ca si noi, ceea ce face din aceasta activitate, cea mai eficienta terapie cu putinta!


Pe langa abordarea psihologica, aceasta tabara are si o dimensiune spirituala, bazandu-se pe principii de moralitate crestina, acest lucru insemnand ca vom face impreuna pasi in cautarea si cunoasterea lui Dumnezeu, din perspectia crestina, ca parte integranta a vindecarii si regasirii de sine.
Iti putem promite ca aceasta tabara va fi: o analiza profunda de sine, o încântare, o aventură, o bucurie, si in acelasi timp o terapie excelentă!
Prin intermediul temelor abordate, a exercitiilor individuale si de grup, aceasta tabara te va ajuta sa-ti descarci sufletul de poveri emotionale, sa-ti regasesti increderea, bucuria, si linistea interioara.
Oameni bine pregatiti iti vor oferi ghidaj emotional, si spiritual, pentru a constientiza unde te gasesti, ce situatii din viata ta nu sunt solutionate inca, si care sunt pasii practici cum poti sa vindeci traume si conflicte din interiorul tau.


In aceasta tabara vom imbina: 
Exercitii psihologice de dezvoltare personala: individuale, in echipa, si in grup.
Exercitii de Artterapie.
Activitati si exercitii de autocunoastere si explorare interioara.
Activitati recreative: prietenie, distractie, jocuri, drumetii, si multa voie buna!


Detalii organizatorice:
Traineri: Maria Boldea – psiholog, psihoterapeut, si 
Dan Boldea – consilier programare neurolingvistica, life coach. 
www.PsihologConstanta.ro


Locatie: Brasov. Pensiune: Dumbrava Soarelui: https://www.facebook.com/DumbravaSoareluiBrasov/
http://dumbrava-soarelui-ro.book.direct/ro-ro/contact
Perioada: Joi 4 – Luni 8 Octombrie 2018.


Organizarea si training-ul sunt Gratuite! 
Participantii isi vor plati doar cheltuielile personale: transportul; masa, si cazarea.
Costurile de transport, si cazare, se vor imparti la nr de persoane care se vor grupa in camerele pensiunii, si masini personale, in acest fel participantii pot beneficia de o micsorare a cheltuielilor personale.
Locuri limitate ! 
Locurile se ocupa in ordinea inscrierii. 


Aceasta tabara se adreseaza tuturor celor interesati de psihologie, dezvoltare persoanala, vindecare interioara, si de cautarea lui Dumnezeu.
Numar de participanti: maxim 24 persoane.
Inscrierile au inceput deja!
Inscrierea se face prin SMS la nr. de tel: 0721 205 741 - Dan Boldea, sau scriind un email la adresa: boldea.maria@gmail.com. Dupa inscriere vei primi toate detaliile necesare referitor la aceasta tabara.

Mai multe detalii poti gasi intrand pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/events/534394550359256/


Te asteptam cu mult drag !

Autorul acestei oferte:

Alfa - Centrul de Sanatate Psihica si Comportamentala

Localitate: Constanta

Judet: Constanta

Adresa: Str. Pictor Nicolae Grigorescu, nr 87. cartier Dacia. (in spatele Scolii Spectrum, langa Centrul de plasament Ovidius - Scoala speciala nr.1 ) Constanta.

Telefon: 0721205741

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.