Oferta Speciala Psihoterapie zona Aviatorilor

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-17%
valabilitate
expirata
100.00 lei
Pret vechi: 120.00 lei | Economisesti: 20 lei
3 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Se ofera reducerea atunci cand sunt achitate 10 sedinte de psihoterapie individuala. Achitarea se face la sfarsitul primei sedinte. Sedintele de terapie sunt realizate saptamanal, astfel incat neprezentarea la o sedinta (fara sa fie reprogramata in acceasi saptamana) este considerata realizata. Oferta se aplica doar in locatia Aviatorilor.

Prezentare detaliata:

Reducerea se aplica pentru sedintele de psihoterapie individuale si este valabila in intervalul orar de pana in ora 17.00. Se ofera reducerea atunci cand sunt achitate 10 sedinte de psihoterapie individuala. Achitarea lor se face la sfarsitul primei sedinte de psihoterapie. Sedintele de terapie sunt realizate saptamanal, astfel incat neprezentarea la o sedinta (fara sa fie reprogramata in aceeasi saptamana) este considerata realizata. Oferta se aplica doar in locatia Aviatorilor.

Cotumbeanu Diana Florina - Cabinet Individual de Psihoterapie

Autorul acestei oferte:

Cotumbeanu Diana Florina - Cabinet Individual de Psihoterapie

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Cabinet 1-Aviatorilor:Str. E.Porumbaru, Nr.42, Sector 1; Cabinet 2-Militari:Str. Dezrobirii, nr.46, Sector 6

Telefon: 0745820589

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.