AVORT MEDICAMENTOS PRET 600 LEI.OFERTA VALABILA

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-0%
valabilitate
expirata
600.00 lei
Pret vechi: 600.00 lei | Economisesti: 0 lei
96 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Iasi
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Avortul Medicamentos este o solutie pentru o sarcina cu probleme sau nedorita,este o solutie buna pentru pacientele care nu vor se scape de o sarcina pe calea chirurgicala prin chiuretaj sau aspiratie,nu necesita pregatirea speciala preoperator,nu se foloseste injectie,perfuzie,anestezie,avortul medicaments este o aplicatie de tratament oral,vagin

Reduceri medicale: AVORT MEDICAMENTOS PRET  600 LEI.OFERTA VALABILA

Prezentare detaliata:

Avortul este o solutie de urgenta pentru o sarcina cu problema sau nedorita,Avort medicamentos este o solutie buna pentru pacientele care nu vor o metda chirurgicala,chiuretaj sau aspiratie,avortul medicamentos nu necesita pregatirea speciala,nu sa practica injectie,perfuzie si anestezie,avortul medicamentos fara traume fizici si psihice,avortul medicamentos este o aplicatie de tratamental oral si vaginal,  in urma care pacienta scapa de sarcina nedorita fara traume fizici si psihic, avortul medicamentos este indicat la gravide cu sarcini mici,si are eficienta 90 la suta.pretul 600 lei include cele 2 ecografie plus pachetul  de tratament pentru avort, pentru programarea  pe E-mail yasminmed.info@gmail.com,tel,0763659957

Yasmin-Med

Autorul acestei oferte:

Yasmin-Med

Localitate: Iasi

Judet: Iasi

Adresa: B-dul. Alexandru cel Bun, nr.8, rond autobuz 28, Biserica Sf. Nectare

Telefon: 0763659957

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK