Oferte Psihologie

-100%
0.00 lei
70.00 lei
> 7 zile
Reduceri medicale: Atelier Psihologic de Optimizare si Dezvoltare Personala

Atelierul ofera instrumente psihologice si spirituale, simple si practice, aplicabile in viata cotidiana, pentru o mai buna intelegere si echilibrare de sine si pentru a relationa mai bine cu mediul care te inconjoara si cu provocarile vietii tale.

Constanta
detalii
Oferta activa
N/A disponibile
-17%
50.00 lei
60.00 lei
7z 2h 14m

Spaller Gabriella Cabinet Individual de Psihologie, reprezentat prin psiholog masterand clinician si consilier psihologic, psihoterapeut Spaller Gabriella, va pune la dispozitie incetand cu data de 22.06.2016- 01.08.2016 servicii de evaluare si psihodiagnosticare psihologica pentru copii si adulti. Cu stima si consideratie Spaller Gabriella.

Bistrita Nasaud
detalii
Oferta activa
1 disponibile
-7%
65.00 lei
70.00 lei
> 7 zile
Reduceri medicale: Copii

Această promoție se adresează copiilor de până la 18 ani.

Timis
detalii
Oferta activa
10 disponibile
-17%
25.00 lei
30.00 lei
> 7 zile

Testarea psihologica conducator auto.

Bistrita Nasaud
detalii
Oferta activa
1 disponibile
-50%
70.00 lei
140.00 lei
> 7 zile
Reduceri medicale: Nou ! Curs Psihologic de Optimizare si Dezvoltare Personala pentru Adulti si Tineri. Primavara - Vara 2017

Nu poti face o incursiune in interiorul tau si sa ramai in continuare la fel. Acest curs este un curs interactiv si dinamic care incurajeaza relationarea corecta cu sine si cu ceilalti prin invatare si explorarea psihicului uman si a notiunilor psihologice necesare optimizarii si dezvoltarii personalitatii umane.

Constanta
detalii
Oferta activa
N/A disponibile
-40%
120.00 lei
200.00 lei
> 7 zile
Reduceri medicale: Tehnici de relaxare cu imagerie dirijata; relaxare Schultz

Sugestoterapie pentru eliberare de stres,cresterea increderii in sine,obtinerea unei stari de confort interior si clarificarea obiectivelor de viata;acum, psih practicant Adrian Victor Gavrilov lucreaza cu acelasi program de hipnopsihoterapie ca si psih. specialist  Nicoleta Boghianu,insa are preturi de practicant (mult mai mici)...

Constanta
detalii
Oferta activa
N/A disponibile
Selectați o categorie:
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK