Oferte Echipamente pentru terapie

-21%
392.00 lei
492.00 lei
> 7 zile
Reduceri medicale: Masca nazala CPAP Mirage™ FX cu hamuri / Producător:ResMed, Australia / PRODUS NOU.

Descriere - Combina design-ul compact, comfortul greutatii reduse si ansamblul frontal ultra lejer cu o serie de marimi proiectate special pentru a se potrivi trasaturilor unice ale fiecarui client. - Proiectate cu scopul de a le inlesni folosirea si comfortul, mastile Mirage FX va vor transforma terapia intr-o experienta usoara si simpla.

detalii
Oferta activa
N/A disponibile
-33%
3690.00 lei
5500.00 lei
> 7 zile
Reduceri medicale: Dispozitiv Auto  CPAP AirSense™10 AutoSet  / Producător: ResMed, Australia / PRODUS NOU.

Aparat CPAP AirSense™10 AutoSet fara umidificator. - Pretul nu contine (masca) - Acesta este un aparat CPAP cu auto-titrare - Produsul se vinde exclusiv pe baza de prescriptie de la medic !!! - PRODUS NOU (zero ore de functionare) - Garantie: 2 ANI pe baza de factura fiscala si certificat de garantie. - Transport inclus in pret.

detalii
Oferta activa
N/A disponibile
-10%
180.00 lei
200.00 lei
> 7 zile
Reduceri medicale: Electrostimulator TENS LIPO 221

LIPO221 este un generator de impulsuri ce funcţionează cu baterii, trimite impulsuri electrice prin electrozi la corp, ajungând până la nervii subiacenţi sau grupuri musculare.

detalii
Oferta activa
N/A disponibile
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK