Oferte Echipamente pentru terapie

-22%
3590.00 lei
4590.00 lei
> 7 zile

• Dispozitiv pentru terapia apneei de somn cu presiune pozitivă autoreglabilă • Funcţie de ajustare a presiunii în momentul expirului pentru creşterea confortului şi aderenţei terapeutice la tratament • • Presiune auto-reglabilă între 4 şi 20 cm H2O

detalii
Oferta activa
N/A disponibile
-13%
700.00 lei
800.00 lei
> 7 zile
Reduceri medicale: VEINOPLUS  ARTERIAL-pentru arteopatia obliteranta a membrelor inferioare

VEINOPLUS ARTERIAL- pentru AOMI-pentru arteopatia obliteranta a membrelor inferioare Este recomandat pentru utilizare in toate situatiile in care exista un flux arterial redus la nivelul membrelor inferioare

detalii
Oferta activa
N/A disponibile
-8%
165.00 lei
180.00 lei
> 7 zile
Reduceri medicale: ORTEZA HALLUX VALGUS de ZI trateaza  montul piciorului,corecteaza si vindeca durerea

ORTEZA CORECTIVA DE ZI -" Epitact" DE MARE CALITATE poate corecta si opreste evolutia montului.INDICATII : Purtarea zilnica a Ortezei corective EPITACT poate corecta si opreste evolutia hallux valgus(montul piciorului)tratand si durerea .Este recomandata in cazul in care degetul mare pastreaza inca mobilitatea laterala.

detalii
Oferta activa
N/A disponibile
-43%
112.00 lei
195.00 lei
4z 3h 47m
Reduceri medicale: Saltea electrica model HK1031-MIA Germania

Saltea electrica model HK1031, termostat integrat cu 3 nivele de temperatura, temperatura este mentinuta constant datorita tehnicii moderne de nivel inalt.

detalii
Oferta activa
10 disponibile
-21%
392.00 lei
492.00 lei
> 7 zile
Reduceri medicale: Masca nazala CPAP Mirage™ FX cu hamuri / Producător:ResMed, Australia / PRODUS NOU.

Descriere - Combina design-ul compact, comfortul greutatii reduse si ansamblul frontal ultra lejer cu o serie de marimi proiectate special pentru a se potrivi trasaturilor unice ale fiecarui client. - Proiectate cu scopul de a le inlesni folosirea si comfortul, mastile Mirage FX va vor transforma terapia intr-o experienta usoara si simpla.

detalii
Oferta activa
N/A disponibile
-33%
3690.00 lei
5500.00 lei
> 7 zile
Reduceri medicale: Dispozitiv Auto  CPAP AirSense™10 AutoSet  / Producător: ResMed, Australia / PRODUS NOU.

Aparat CPAP AirSense™10 AutoSet fara umidificator. - Pretul nu contine (masca) - Acesta este un aparat CPAP cu auto-titrare - Produsul se vinde exclusiv pe baza de prescriptie de la medic !!! - PRODUS NOU (zero ore de functionare) - Garantie: 2 ANI pe baza de factura fiscala si certificat de garantie. - Transport inclus in pret.

detalii
Oferta activa
N/A disponibile
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK