ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Ortodonție și ortopedie dento-facială Ortodonție și ortopedie dento-facială Bucuresti

Orto Care – Cabinetul de stomatologie, unde fiecare zambet conteaza

 

Se spune ca o zi in care nu zambim, este o zi pierduta… Iar in cabinetul de stomatologie Orto Care, ne dorim sa va vedem zambind, in fiecare zi… ”Because we care”…

 

Cine suntem noi?

Noi, echipa de medici a clinicii de stomatologie Orto Care, stim cat este de importanta sanatatea orala. De aceea, tuturor pacientilor care ne trec pragul, le oferim tratamente de ortodontie, implantologie, protetica, endodontie, estetica, etc., de calitate, la preturi accesibile si corecte.

 

Cine sunt medicii nostri?

Adevarata noastra forta este reprezentata de echipa de medici specializati in ortodontie, implantologie, chirurgie, protetica, estetica si restaurari dentare, intotdeauna prompti sa va asculte si sa va ofere solutii eficace.

 

Care sunt terapiile noastre?

Cu experienta si profesionalism, intr-un ambient placut si confortabil, va garantam rezolvarea tuturor problemelor, atunci cand acestea au legatura cu ortodontia, implantologia, endodontia, protetica, estetica sau chirurgia dentara.

 

Cine sunt pacientii nostri?

Printre pacientii cabinetului de stomatologie Orto Care, se numara atat copii, cat si adultii sau persoanele in varsta, fiecare cu exigente medicale diferite: malocluzii de corectat, restaurari cu implanturi dentare, patologii ale parodontului, etc.

 

”Because we care” – Principiile care ne inspira

Munca pe care-o desfasuram la sediul clinicii, ne ocupa o buna parte din viata. Iar singurul mod in care putem fi multumiti, este sa ne dedicam profesiei pe care-am ales-o si in acelasi timp, sa punem toata dragostea in ceea ce facem.

 

Indiferent daca aveti nevoie de aparate dentare, de lucrari restaurative pe implanturi sau de servicii de detartraj, speranta noastra este sa va redam zambetul visat, sa va imbunatatim calitatea vietii si, nu in ultimul rand, sa va ajutam sa va redobanditi increderea de sine.

 

La Orto Care, uitati de interventiile dureroase! ”Because we care”…

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!