Parteneriat pentru sănătate: Kinetic Sport & Medicine și ACIBADEM Hospitals Group

Data publicarii: 03-08-2017

Parteneriat pentru sănătate: Kinetic Sport & Medicine și ACIBADEM Hospitals Group Echipa Kinetic Sport & Medicine e incantata sa anunte semnarea unui parteneriat cu ACIBADEM Hospitals Group in Romania.

Prin acest parteneriat, primul de acest fel, medicii și specialiștii de top ai ACIBADEM vor oferi consultații în cadrul clinicii Kinetic Sport & Medicine, una dintre cele mai moderne clinici de kinetoterapie și fizioterapie din sistemul privat de sănătate din România, condusă de reputatul kinetoterapeut Gelu Cosma. De asemenea, pacienții Kinetic Sport & Medicine vor putea efectua vizite și tratamente preferențiale în clinicile ACIBADEM, beneficiind de atenta îndrumare și de expertiza unora dintre cei mai buni medici din Europa. La fel, pacienții ACIBADEM care au nevoie de recuperare vor găsi un sprijin de nădejde la Kinetic Sport & Medicine.Parteneriatul încheiat cu un grup de servicii medicale atât de puternic ca ACIBADEM este, deopotrivă, onorant și motivant. Este o recunoaștere a calității serviciilor noastre și demonstrează că ramura kineto și fizioterapiei din România a ajuns din urmă standardele europene. Prezența specialiștilor și medicilor ACIBADEM în România va însemna enorm în primul rând pentru pacienți și, în al doilea rând, pentru comunitatea de medici și practicieni care doresc să facă performanță în serviciile de sănătate românești”, a declarat Gelu Cosma, general manager Kinetic Sport & Medicine.

Credem că parteneriatul va aduce un plus de substanță în modul în care sunt tratați pacienții atât la ACIBADEM, cât și la Kinetic Sport & Medicine”, a declarat Tatiana Bulubica, reprezentantul ACIBADEM Hospitals Group în România. “În serviciile de sănătate, performanța și grija față de pacient sunt totul”.
Sursa: Kinetic Sport & Medicine, 03-08-2017, Vizualizari 108
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK