ROmedic Firme medicale Dotări medicale pe specialități
 
Despre Noi
Power Medical Este O Companie Noua Pe Piata Din România, Fondata De Oameni Cu O Vasta Experienta Privind Echipamentele Medicale Si Service-Ul Acestora, În Domenii Cum Sunt: ATI, Urgente, Cardiologie, Pneumologie, ORL      
 
Povestea Noastra
Compania s-a nascut din dorinta de a fi un partener solid, si de a furniza echipamente si servicii de cea mai buna calitate. Având la baza expertiza tehnica pentru dispozitive ca: electrocardiografe, defibrilatoare, ventilatoare, aparate de anestezie, monitoare de pacient, injectomate, infuzomate, dispozitive de aspirare, incubatoare, ambulante, echipamente pentru electrochirurgie, etc. ne dorim sa oferim clientilor nostrii produse si servicii, care aduc un plus de valoare personalului medical si furnizorilor de servicii medicale, cu scopul de a-i ajuta sa isi îndeplineasca misiunea lor pentru tratamentul pacientului.

 

Viziune

Viziunea noastra este sa fim furnizorul de tehnologie medicala unde clientii, angajatii si partenerii nostri isi impartasesc unii altora experienta si mobilizeaza resurse pentru a oferii tratamente performante pentru noi toti.

Misiune:

Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostrii produse de calitate, consultanta si servicii eficiente.

 

Valori
  • Profesionalism - o atitudine responsabila, eficienta si construita pe dezideratul încrederii fata de toti clientii si colaboratorii companiei.

  • Atentia pentru client - gasirea celor mai bune solutii pentru nevoile clientilor nostri. Consiliere de calitate adresata oricarui client care doreste sa beneficieze de serviciile si de solutiile noastre.

  • Eficienta - Promovarea unei atitudini corecte fata de clientii oferind informatii relevante care sa ajute în luarea deciziilor si fiindu-le respectate timpul si preferintele personale.

  • Spirit de echipa - succesul nostru este rezultatul implicarii tuturor membrilor companiei. Doar prin coeziune autentica, prin promovarea si încurajarea dezvoltarii competentelor personale relevante pentru binele tuturor, reusitm sa dobândim o pozitie stabila si respectata.

 
 

Recomandări produse:

Cablu 6 poli ECG - Compatibil Corpuls 3 Cablu 6 poli ECG - Compatibil Corpuls 3

Cablu 6 poli ECG - Compatibil Corpuls 3     *Preturile nu includ TVA

Preț: 1100
Defibrilator Saver One semi-automatic AED Defibrilator Saver One semi-automatic AED
Producător: Saver One

PROMO! Defibrilator Saver One semi-automatic AED   Monitorizare ECG Baterie reincarcabilaPutere maxima: standard 200JImpedanta 20-200 OhmTimp analiza: 4-15 secAutotestare periodicaOferta include:-geanta portabila– electrozi de unica...

Preț: 6200
Defibrilator Saver One Semi- Automatic AED conf-norm Defibrilator Saver One Semi- Automatic AED conf-norm
Producător: Saver One

Configuratie baterie nereincarcabila Autonomie: stand-by 5 ani sau 250 de socuri la 200J Impedanta 20-200 OhmTimp analiza: 4-15 secAutotestare periodicaOferta include:-geanta portabila– electrozi de...

Preț: 4500
Tubulatura pacient ventilator Tubulatura pacient ventilator

 Circuit din silicon pentru ventilatie pacient     *Preturile nu includ TVA

Preț: 780
Electrocardiograf ZQ-1203G Electrocardiograf ZQ-1203G
Producător: Zoncare

Pret promo!   Electrocardiograf 3 canaleEcran LCD color de 10.92 cmImprimare manual/auto 3 CH, 3CH+ 1RStocare 200 ECGAnaliza automataAlarma electrozi Baterie Lithium reincarcabilaSuporta card SDOptional:...

Preț: 2261