ROmedic Firme medicale Echipamente pentru terapie
 
Despre Noi
Power Medical Este O Companie Noua Pe Piata Din România, Fondata De Oameni Cu O Vasta Experienta Privind Echipamentele Medicale Si Service-Ul Acestora, În Domenii Cum Sunt: ATI, Urgente, Cardiologie, Pneumologie, ORL      
 
Povestea Noastra
Compania s-a nascut din dorinta de a fi un partener solid, si de a furniza echipamente si servicii de cea mai buna calitate. Având la baza expertiza tehnica pentru dispozitive ca: electrocardiografe, defibrilatoare, ventilatoare, aparate de anestezie, monitoare de pacient, injectomate, infuzomate, dispozitive de aspirare, incubatoare, ambulante, echipamente pentru electrochirurgie, etc. ne dorim sa oferim clientilor nostrii produse si servicii, care aduc un plus de valoare personalului medical si furnizorilor de servicii medicale, cu scopul de a-i ajuta sa isi îndeplineasca misiunea lor pentru tratamentul pacientului.

 

Viziune

Viziunea noastra este sa fim furnizorul de tehnologie medicala unde clientii, angajatii si partenerii nostri isi impartasesc unii altora experienta si mobilizeaza resurse pentru a oferii tratamente performante pentru noi toti.

Misiune:

Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostrii produse de calitate, consultanta si servicii eficiente.

 

Valori
  • Profesionalism - o atitudine responsabila, eficienta si construita pe dezideratul încrederii fata de toti clientii si colaboratorii companiei.

  • Atentia pentru client - gasirea celor mai bune solutii pentru nevoile clientilor nostri. Consiliere de calitate adresata oricarui client care doreste sa beneficieze de serviciile si de solutiile noastre.

  • Eficienta - Promovarea unei atitudini corecte fata de clientii oferind informatii relevante care sa ajute în luarea deciziilor si fiindu-le respectate timpul si preferintele personale.

  • Spirit de echipa - succesul nostru este rezultatul implicarii tuturor membrilor companiei. Doar prin coeziune autentica, prin promovarea si încurajarea dezvoltarii competentelor personale relevante pentru binele tuturor, reusitm sa dobândim o pozitie stabila si respectata.

 
 

Recomandări produse:

Baterie Defibrilator Life Pack 1000 Baterie Defibrilator Life Pack 1000
Producător: Life Pack

Baterie Defibrilator Life Pack 1000     *Preturile nu includ TVA

Preț: 1700
Conectori metalici mama-tata Manseta Tensiune Arteriala pentru monitor Mindray, Philips Conectori metalici mama-tata Manseta Tensiune Arteriala pentru monitor Mindray, Philips

Conectori metalici mama-tata Manseta Tensiune Arteriala   *Preturile nu includ TVA

Preț: 90
Aparat anestezie Mistral III Aparat anestezie Mistral III
Producător: Norvap

8 module de ventilatie, control presiune si volumFlux scazut in circuit inchis sau deschisMonitorizare oxygen, flowmetru iluminatFunctie intuitiva, usor de utilizatEcran TFT color de...

Preț: 34000
Cablu SPO2 Monitor Mindray MEC 1000 Cablu SPO2 Monitor Mindray MEC 1000

Cablu SPO2 Monitor Mindray MEC 1000     *Preturile nu includ TVA

Preț: 500
Centura ECG reutilizabila Centura ECG reutilizabila
Producător: LevMed

Centura ECG reutilizabila Material elastic, rezistent pana la 1.6m circumferita toracica. Usor de aplicat si dezinfectat Ideala pentru folosirea rapida si sigura in  situatii...

Preț: 1642