ROmedic Firme medicale Echipamente pentru terapie
 
Despre Noi
Power Medical Este O Companie Noua Pe Piata Din România, Fondata De Oameni Cu O Vasta Experienta Privind Echipamentele Medicale Si Service-Ul Acestora, În Domenii Cum Sunt: ATI, Urgente, Cardiologie, Pneumologie, ORL      
 
Povestea Noastra
Compania s-a nascut din dorinta de a fi un partener solid, si de a furniza echipamente si servicii de cea mai buna calitate. Având la baza expertiza tehnica pentru dispozitive ca: electrocardiografe, defibrilatoare, ventilatoare, aparate de anestezie, monitoare de pacient, injectomate, infuzomate, dispozitive de aspirare, incubatoare, ambulante, echipamente pentru electrochirurgie, etc. ne dorim sa oferim clientilor nostrii produse si servicii, care aduc un plus de valoare personalului medical si furnizorilor de servicii medicale, cu scopul de a-i ajuta sa isi îndeplineasca misiunea lor pentru tratamentul pacientului.

 

Viziune

Viziunea noastra este sa fim furnizorul de tehnologie medicala unde clientii, angajatii si partenerii nostri isi impartasesc unii altora experienta si mobilizeaza resurse pentru a oferii tratamente performante pentru noi toti.

Misiune:

Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostrii produse de calitate, consultanta si servicii eficiente.

 

Valori
  • Profesionalism - o atitudine responsabila, eficienta si construita pe dezideratul încrederii fata de toti clientii si colaboratorii companiei.

  • Atentia pentru client - gasirea celor mai bune solutii pentru nevoile clientilor nostri. Consiliere de calitate adresata oricarui client care doreste sa beneficieze de serviciile si de solutiile noastre.

  • Eficienta - Promovarea unei atitudini corecte fata de clientii oferind informatii relevante care sa ajute în luarea deciziilor si fiindu-le respectate timpul si preferintele personale.

  • Spirit de echipa - succesul nostru este rezultatul implicarii tuturor membrilor companiei. Doar prin coeziune autentica, prin promovarea si încurajarea dezvoltarii competentelor personale relevante pentru binele tuturor, reusitm sa dobândim o pozitie stabila si respectata.

 
 

Recomandări produse:

Acumulator Lanterna Maglite Acumulator Lanterna Maglite
Producător: Maglite

Acumulatori cu nichel-fier     *Preturile nu includ TVA

Preț: 170
Centura ECG reutilizabila Centura ECG reutilizabila
Producător: LevMed

Centura ECG reutilizabila Material elastic, rezistent pana la 1.6m circumferita toracica. Usor de aplicat si dezinfectat Ideala pentru folosirea rapida si sigura in  situatii...

Preț: 1642
Valva de pacient oxilog/oxylog 2000+ Valva de pacient oxilog/oxylog 2000+

Valva de pacient oxilog/oxylog 2000+       *Preturile nu includ TVA

Preț: 820
Electrocardiograf ZQ-1203G Electrocardiograf ZQ-1203G
Producător: Zoncare

Pret promo!   Electrocardiograf 3 canaleEcran LCD color de 10.92 cmImprimare manual/auto 3 CH, 3CH+ 1RStocare 200 ECGAnaliza automataAlarma electrozi Baterie Lithium reincarcabilaSuporta card SDOptional:...

Preț: 2261
Pulsoximetru portabil adult/pediatric/neonat UC-66B Pulsoximetru portabil adult/pediatric/neonat UC-66B
Producător: Unimed

Pulsoximetru portabil adult/pediatric/neonat UC-66B usor, dimensiuni reduse rezolutie inalta LCD (cu iluminare LED) afiseazaz SpO2, bara grafica masurare puls, pletismograma stocheaza pana la...

Preț: 920