ROmedic Cabinete medicale Craiova Cabinete Psihologie Psihologie Craiova

Nu te lua prea in serios

Secretul este ca veselia sa domine lacrimile

Corect ? ... Corect

Inceteaza sa iubesti ce nu e al tau, crezand ca intr-un final iubirea o sa ti se recunoasca. Asteapta ceea ce ti se cuvine, cu rabdare si modestie.
Crede mai putin in ceilalti si mai mult in tine. Iubeste viata, caci ei ii esti datoare pentru fiecare lacrima ce o versi. Pentru fiecare zambet de pe buze. Pentru fiecare glas care iti mangaie inima. Pentru fiecare ceas care trece fara vreun sens.
Asigura-te ca mereu vei da mai mult si nu mai putin datorita simplului fapt ca ultima data ai fost dezamagit. 
Nu toti oamenii sunt la fel. Nu vor cu totii sa iti umple sufletul de amaraciune. Crede ca ceea ce urmeaza va fi o avalansa de bine. Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima. Imbratiseaza fiecare zi cu un zambet si nu uita sa te bucuri ca, azi, te-ai trezit.
Nu ascunde sentimente doar pentru ca iti este frica de refuz. Nu lasa sa vina totul de la sine atunci cand iti doresti atat de mult un lucru, lupta, caci nimic nu va pica din cer. Nu regreta nimic din ceea ce te-a facut fericit, caci trecutul intotdeauna va avea o amprenta asupra ta. Prezentul este imprevizibil, iar viitorul nebanuit. Atrage energia pozitiva asemeni unui magnet si nu uita ca nu exista viata fara suferinta si un gram de bucurie.. 
Pana la urma despre asta este viata.. despre trairi intense si lovituri puternice.

Toate au rostul lor. Toate te vor duce undeva, pe drumul tau.

 
Programare