Medical Discount: Produse medicale la pret redus

Puls Oximetru Nonin Wireless

Pret: 3990
Producator: Drive Devilbiss
Produs publicat de:  CPAP 24 -- Tecuci (Galati), telefon: 0755024024
Puls Oximetru Nonin Wireless

WristOx2, modelul 3150 compatibil cu Bluetooth, este un dispozitiv mic, purtat pe încheietura mâinii, care afișează, măsoară și stochează datele SpO2 și rata pulsului pacientului . Dispozitivul include un radio Bluetooth cu o rază (rază sferică) de aproximativ 100 de metri.
Dispozitivul este livrat gata de utilizare în modul Spot Check. În modul pornire Spot Check, prin introducerea unui deget în senzor se pornește automat dispozitivul. După proximativ 10 secunde după scoaterea degetului, dispozitivul intră în modul de așteptare.
Funcțiile avansate de memorie și de programare sunt disponibile cu software-ul nVISION® al Nonin (versiunea 6.3 sau mai mare).
Software-ul nVISION al lui Nonin (versiunea 6.3 sau o versiune ulterioară) funcționează cu sistemele de operare Microsoft Windows®. Acesta permite utilizatorilor să transfere datele pacientului înregistrate de pe dispozitiv la un PC și apoi să analizeze, să raporteze și să arhiveze datele. Software-ul este necesar pentru a accesa modurile suplimentare de funcționare ale dispozitivului și caracteristici avansate.
Tehnologia de procesare a semnalului: PureSat
1.080 de ore de memorie nevolatilă la o rată de eșantionare de patru secunde cu o opțiune suplimentară de eșantionare variabilă de înaltă rezoluție de una sau două secunde.
Transfer de date facil prin conexiune Bluetooth sau USB.v

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 RON.
TRIMITE UN MESAJ CATRE CPAP 24:

 

Numele dvs:*

Telefon:*

Email:*

Localitatea dvs:*

Titlu mesaj:*

Continut mesaj:*

 

Nr. vizite 10
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK