Riscurile administrarii de steroizi anabolizanti la tineri

Autor: ROmedic

Titlul complet al lucrarii

Riscurile administrarii de steroizi anabolizanti la tineri in scopul imbunatatirii performantei sportive - Depistare si preventie primara

 

Obiectiv:

Realizarea unui studiu descriptiv centrat pe cazuri selectionate de tineri care au recurs la dopajul cu hormoni androgeni pentru imbunatatirea imaginii corporale si a performantei sportive. Scopul este de a sublinia efectele nocive ale steroizilor anabolizanti si de a trage un semnal de alarma asupra acestor practici din ce in ce mai raspandite.

 

Dorim sa precizam rolul medicului de familie in depistarea consumatorilor de substante dopante, in evaluarea si tratamentul complicatiilor secundare si in realizarea consilierii anti-doping.


 

 


Data actualizare: 29-04-2010 | creare: 10-08-2007 | Vizite: 19737

Forumul Boli pediatrice:
Pe forum găsiți peste 500.000 de întrebări și răspunsuri despre boli sau alte subiecte medicale. Aveți o întrebare? Primiți răspunsuri gratuite de la medici.
  mai multe discuții din Boli pediatrice
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK