Seminar Terapie Subliminală

Acest anunț nu mai este activ (data de expirare a fost depașită).
349 lei
Anunț publicat de: Pro Succes Training
Locație: Bucuresti (Bucuresti)
Telefon: 0751316019
Data: 14-07-2017
Folosește Puterea Minții pentru a Rezolva Orice Problemă!


Oamenii au probleme. Fie că vorbim de adicții, cum ar fi alcool, țigări, droguri sau de fobii și atacuri de panică, de anxietate, depresie sau stres și traume, toate acestea poartă denumirea generică de Probleme!
Cu toții ne lovim de ele, fie că suferim chiar noi de asta sau avem pe cineva apropiat care trece prin momente mai dificile.

Dacă ești în suferință sau vrei să ajuți pe alții, atunci Acest Seminar este pentru tine!
Terapia Subliminală este o metodă revoluţionară, extrem de simplă și de eficientă care ne ajută să rezolvăm toate aceste probleme în mod rapid și profund. Această tehnică rezolvă problemele cu care ne confruntăm lucrând direct asupra cauzei sau cauzelor care au creat-o.

Terapia Subliminală este o tehnică gândită și creată de Edwin K. Yager, Ph.D., profesor de psihiatrie practică la Facultatea de Medicină a Universității California din San Diego. Terapia Subliminală este o metodă recunoscută ca fiind extrem de simplă, dar nicidecum simplistă, extrem de eficientă, o metodă care se bazează pe valorile profund umane pe care fiecare dintre noi le are undeva în interiorul său. Acestă metodă este definită perfect în trei cuvinte: simplă, eficientă, profundă.

Lucrezi în domeniul dezvoltării personale? Ești Trainer, Coach, Terapeut sau pur și simplu lucrezi cu oamenii? Vrei să crești chiar tu și să rezolvi probleme sau să fii mai bun în ceea ce faci?

Te invit atunci să înveți și să folosești această tehnică excelentă de transformare și dezvoltare personală. Vino la singurul seminar de TerapieSubliminală de anul acesta organizat de Asociația Română de Hipnoză pe 29 Iulie, în București.

TRIMITE UN MESAJ CATRE PRO SUCCES TRAINING:

 

Numele dvs:*

Telefon:*

Email:*

Titlu mesaj:*

Continut mesaj:*

 

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK