Sfaturi utile pentru prevenirea afecțiunilor ficatului

©

Autor:

Sfaturi utile pentru prevenirea afecțiunilor ficatului
Advertorial oferit de Good Days Therapy

Deși este considerat un organ care atunci când este afectat nu dă simptome evidente, ficatul are un rol esențial pentru sănătatea întregului organism. Colesterolul mărit și obezitatea sunt factorii de risc cei mai mari pentru un ficat cu depuneri de grăsime. Simptomele sunt oboseală excesivă,  care nu se corelează cu odihnă cotidiană, pierderea poftei de mâncare, și scăderea în greutate, durerile abdominale, greată, dereglări metabolice și hormonale.

Ficatul gras se poate asocia  cu diabetul zahart, hipertensiune un nivel ridicat al colesteroului rău. 

În prevenirea apariției ficatului gras, primul pas spre un tratament eficient este schimbarea obiceiurilor alimentare astfel încât metabolismul să funcționeze mai bine.  Consumul de grăsimi și glucide trebuie scăzut, alimentația trebuie să fie bogată în proteine, iar consumul de grăsimi săturate se poate înlocui cu cele nesăturate din pește, ulei de măsline, nuci etc.

De asemenea sunt recomandate sucurile de legume și fructe pentru detoxifierea și purificarea ficatului, intărind totodată și sistemul imunitar. Sfecla roșie, conopidă, sunt doar câteva dintre legumele recomandate bună funcționare a digestiei.
 Stresul și fumatul sunt factori care pot dăuna sănătătii. Incearcă să renunți la aceste obiceiuri și să  faci un sport lejer, precum yoga sau să găsesti un hobby care să te relaxeze.  

Folosește apă că și combustibil-pe  langă apa pe care o bei, e important să te hidratezi și prin intermediul hranei. Mănancă fructe și legume bogate în apă: castraveți, roșii, pepene, căpsuni etc.  Pe stomacul gol se poate bea o cană de apă căldută, dimineată, amestecată cu sucul de la o jumătate de lămaie și o lingură de ulei de măsline, acest remediu contribuind la curătarea vezicii biliare și la eliminarea grăsimilor.

Mesele mici și dese, cheia marilor succese:, renuntă la obiceiul de a mânca 3 mese principale. În locul a 3 mese bogate și consistente, e preferabil să ai 5 mese mai reduse caloric, pentru a ușura procesele metabolice. 

Ai grijă de ficatul tău – ficatul este organul responsabil cu procesele de asimilație, îndeplinind peste 500 de funcții în organism, așa că e bine să-i acorzi atenția cuvenită. În viziunea noastră, Inocell™, este un pas fundamental în menținerea sănătătii ficatului: un supliment 100% natural, detoxifiant, protector și regenerator al ficatului, ce beneficiază  de 20 de ani de cercetări științifice realizate de echipă de medici condusă A. K. Shamsuddin, doctor în medicină, profesor de patologie din cadrul University of Maryland School of Medicine, Baltimore, SUA .După o muncă de cercetare pe durată a mai mult de două decenii, dr. Shamsuddin a ajuns la crearea substanței brevetate InoCell™, care conține un raport ideal între Inozitol și derivați ai acestuia, încât acțiunea lui finală să fie optimă. 

Inocell™  normalizează nivelul de colesterol, trigliceride și  nivelul glicemiei, având un efect pozitiv asupra digestiei și imbunătătind astfel metabolismul. De asemenea, de multe ori un ficat cu probleme,  este consecintă administrării medicamentelor hepato-toxice pe termen lung. Și în acest caz Inocell™ se dovedește a fi eficient, întrucât reduce efectele toxice secundare ale tratamentelor medicamentoase solicitante, care afectează ficatul. 

Inocell™ ajută de asemenea și la păstrarea și activarea unei bune imunități (este un bun imunomodulator), prin activarea celulelor NK (natural killer) și alte mecanisme de apărare ale organismului.
InoCell™  peste 20 de ani de cercetări pentru menţinerea sănătăţii ficatului!

Pentru mai multe informații despre InoCell™, vizitează good-days.ro.

Data actualizare: 13-07-2016 | creare: 13-07-2016 | Vizite: 1101
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeasi sectiune: