Sibiu: A crescut cu 5% numărul de naşteri din maternitatea SCJU faţă de anul trecut

Data publicarii: 05-10-2017

Numărul naşterilor din maternitatea Sibiu a crescut în primele nouă luni ale anului cu 5 % faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, ajungându-se la 2.286 de copii născuţi în această unitate spitalicească care a fost recent modernizată, potrivit unui comunicat de presă remis miercuri AGERPRES.

"Numărul naşterilor înregistrate la maternitatea SCJU Sibiu este în creştere în 2017, condiţiile foarte bune din cadrul acesteia determinând din ce în ce mai multe mămici să apeleze la serviciile oferite. În primele 9 luni ale anului curent au avut loc 2.239 de naşteri, cu circa 5% mai mult comparativ cu perioada similară a anului precedent, când s-au consemnat 2.133 de naşteri", se arată în comunicatul Spitalului Clinic Judeţean Sibiu, singurul din judeţ unde se află o maternitate de stat.

Cei mai mulţi copii s-au născut în maternitatea Sibiu în luna septembrie, 282, iar cei mai puţini în luna aprilie, 206.

Maternitatea Sibiu a fost modernizată cu ajutorul unei investiţii de 26 de milioane de lei, bani de la Banca Mondială şi Banca Europeană de Investiţii.
Sursa: Agerpres, 05-10-2017, Vizualizari 55
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK