SIMPOZION “OSTEOPOROZA – De la Diagnostic la Tratament”

Acest anunț nu mai este activ (data de expirare a fost depașită).
Anunț publicat de: Brotac Medical Center
Locație: Bucuresti (Bucuresti)
Telefon: 0219406
Data: 16-05-2017
Asociatia Credinta si Dragoste & BROTAC Medical Center
Tel. 021-9406
www.brotac.ro

SIMPOZION “OSTEOPOROZA – De la Diagnostic la Tratament”

27 APRILIE 2017
COMTOT, OLTENITA, JUD CALARASI

Semnalăm prima ediție a simpozionului “OSTEOPOROZA – De la Diagnostic la Tratament” organizat de Asociatia Credinta si Dragoste si BROTAC Medical Center, care s-a bucurat de o prezență semnificativă al cadrelor medicale din jud. Calarasi.
În cadrul conferinței au fost prezentate momente de valoare științifică care au tratat aspecte precum recuperare medicală, ortopedie, prevenție, alimentație etc, dar și un nou departament care va aduce un plus în cadrul clinicii medicale: DEXA – Osteodensitometrie. Acest simpozion dedicat Osteoporozei – De la Diagnostic la Tratament, a fost prezidat și moderat de Pr. Dr. Cornel Brotac.
Scopul simpozionului a fost și își propune să fie același și în următoarele ediții, acela de a prezenta și promova în rândul medicilor, asistenților medicali și fiziokinetoterapeuților, difuzarea informațiilor corecte cu privire la aspectele legate de prevenția primară, diagnostic, tratament și consolidarea unui mod de viață sănătos.
Dorim să mulțumim tuturor celor implicați în acest prim eveniment precum și tuturor participanților la simpozion.
Și nu în ultimul rând, mulțumim tuturor celor care au adus o contribuție valoroasă din punct de vedere științific, care, cu angajamentul și pasiunea lor pentru propria profesie, au ridicat nivelul acestui eveniment: Academician Prof. Dr. Diaconescu Silviu (Medic Primar Ortopedie-Traumatologie; Cercetator Principal Gradul I; Membru Titular al Academiei Romana si Europeana de Medicina); Dr. Iordache Liviu Constantin (Medic Primar Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie); Stoica Simona (Medic Specialist Geriatrie si Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie); Obrocea Cristian (Medic Primar Medicina Interna) si nu in ultimul rand Pr. Dr. Cornel Brotac (Medic Specialist Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie).
Spuse acestea, atunci când un eveniment se termină cu bine, este momentul salutărilor, îmbrățișărilor și urărilor de bine, până la următorul eveniment...

BROTAC Medical Center & Asociatia Credinta si Dragoste

TRIMITE UN MESAJ CATRE BROTAC MEDICAL CENTER:

 

Numele dvs:*

Telefon:*

Email:*

Titlu mesaj:*

Continut mesaj:*

 

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK