Simpozionul Asociatiei Internationale al Societatii Studentesti de Chirurgie 2017

Data publicarii: 25-07-2017

Simpozionul Asociatiei Internationale al Societatii Studentesti de Chirurgie 2017

Perioada: 19-23 august 2017
Locația: București

Site oficial: http://symposium2017.iasss.org/

Societatea Română de Chirurgie a Studenților
este onorată să găzduiască una dintre cele mai anticipate evenimente chirurgicale ale studenților anului:
 
Simpozionul Asociatiei Internationale al Societatii Studentesti de Chirurgie 2017

Acest eveniment unic se va desfășura între 19 și 23 august 2017 la București.  IASSS va facilita educația chirurgicală a studenților, promovând simultan interconectarea globală între societățile chirurgicale de pe tot globul.

În această vară, ne propunem să plasăm studenții și profesioniștii din domeniul medical într-o atmosferă de excelență educațională care să le permită nu doar să exploreze domeniul chirurgical ci și să avanseze. Tema din acest an este "Depășirea barierelor", iar cele cinci zile ale Simpozionului vor fi dedicate depășirii constrângerilor legate de geografie, cultură și limbă în domeniul chirurgiei. Doar uniti putem avea un impact semnificativ.
 
Simpozionul va reuni chirurgi renumiți din diferite specialități care își vor dărui cunoștințele și înțelepciunea tinerilor generații de chirurgi. Cursurile lor se vor concentra asupra perspectivelor de cercetare în chirurgie și a provocărilor cu care se confruntă în calea devenirii unui chirurg de succes.

În timpul simpozionului, participanții vor avea șansa de a concura în diferite concursuri, inclusiv concursul de cercetare științifică (Prezentări orale și postere), Concursul de competențe, Marea dezbatere medicală și multe altele.

Sursa: IASSS, 25-07-2017, Vizualizari 638
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK