Simpozionul Medical “Interventii bio-hormonale, nutritionale si dermato-cosmetice in terapiile anti-aging actuale”

Data publicarii: 26-01-2017

Data: 8 octombrie 2017
Locatia: World Trade Center Bucuresti, Piata Montreal nr 10, Sector 1
 
UMF Carol Davila Bucuresti  in colaborare cu SCM Events, Bucuresti si Spezialklinik Neukirchen, Germania  organizeaza  Simpozionul Medical “Interventii bio-hormonale, nutritionale si dermato-cosmetice in terapiile anti-aging actuale”, sambata 8 octombrie 2017, orele 9:00 – 18:00, World Trade Center Bucuresti.

Simpozionul va fi creditat cu puncte de Educatie Medicala Continua/ EFC de catre Colegiul Medicilor din Romania si Colegiul Farmacistilor si se adreseaza tuturor specialistilor in domeniul sanatatii implicati in promovarea unui stil de viata benefic si sanatos.

Accesul la simpozion se face in baza completarii formularului de inregistrare online la adresa: http://scmevents.net/inregistrari-online/, in limita locurilor disponibile. Taxa de participare este de 200 RON.

Pentru detalii despre simpozion si inregistrare:  medicina@scmevents.net, tel: 0757.205.791, www.scmevents.net/evenimente 2017
Sursa: SCM Events, 26-01-2017, Vizualizari 848
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK