Medical Discount: Produse medicale la pret redus

Soft de vizualizare a imaginii in imagistica medicala AYCAN OSIRIX PRO

Pret: neprecizat
Produs publicat de:  LAGUNA MEDICAL -- Oradea (Bihor), telefon: 0359427244

-Aycan este un líder mondial in solutiile pentru piata de imagistica medicala. Scopul companiei este sa - furnizeze tehnologii noi, fiabile, intuitive cu costuri reduse fara concurenta in lumea radiologiei digitale.

-Aycan a fost fondata in 1996 in Wurzburg, Germania de catre radiologi si ingineri germani odata cu aycan Xray print. Construita pe succes, pasiune si temeinicie  nemteasca, compania s-a ridicat repede intre cele mai mari nume.

 

Ce este OsiriX Pro?

Osirix Pro este o statie de lucru pentru vizualizare, postprocesare si diagnoza. Osirix Pro este solutia perfecta cand aveti nevoie de un acces rapid la imaginile pacientilor

-Cu cresterea volumului unui imagini sau a unei serii de imagini de la aparate digitale performante necesita statii de lucru mai mari, mai performante care permit prelucrarea imaginii cu rezolutii foarte mari. Aycan OsiriX Pro este un program care face fata cu brio cerintelor prezentate mai sus. Este un dispozitiv avansat de procesare a imaginilor, o statie de lucru si un DICOM.

-Cu Osirix pro nu conteaza in ce domeniu lucrati, el da instrumente pentru: Oncologie (Masuratori,comaparre, deschidere automata a rezultatelor,fuziune imagine,RECIST), Mamografie(Hanging protocols, monitoare cu 11bit), Medicina nucleara(PET-CT, PET-MRI, fuziune), Chirurgie vasculara(Curved MPR, ayvessel, MIP) inclusiv pentru Medicina dentara si Teleradiologie.

 

Pentru materiale, informatii sau detalii, va rugam sa ne contactati.

TRIMITE UN MESAJ CATRE LAGUNA MEDICAL:

 

Numele dvs:*

Telefon:*

Email:*

Localitatea dvs:*

Titlu mesaj:*

Continut mesaj:*

 

Nr. vizite 61
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK