Târg de Joburi pentru personalul medical din Timișoara

Data publicarii: 03-10-2017

Târg de Joburi pentru personalul medical din Timișoara Data: 8 octombrie 2017
Locația: Centrul Regional de Afaceri, Timișoara

Cariere în Alb anunță începutul unui nou sezon al târgurilor de joburi din domeniul medical. Duminică 8 Octombrie, zeci de recrutori vin la Timișoara cu oferte tentante de locuri de muncă pentru cadrele medicale din această zonă. Cei  care  sunt  în  căutarea  unui  loc  de  muncă  în  domeniul  medical  sunt  așteptați la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, pentru a  se  întâlni  cu  agențiile  de  recrutare,  din  întreaga Europă, dar și din România, care le vor pune la dispoziție toate informațiile de care au nevoie pentru a reuși să își găsească jobul potrivit.

Recrutorii caută în general medici specialiști și medici rezidenți, asistenți medicali, stomatologi, dar și îngrijitori și fizioterapeuți. Ofertele de muncă sunt în special pentru țări precum Marea Britanie, Germania, Irlanda, Danemarca, Suedia și Norvegia, dar și pentru România. 

Agentiile de recrutare se alătură evenimentului pentru a le oferi candidaților informațiile și detaliile corespunzătoare despre oferta lor de locuri de muncă. Fiecare nou sezon aduce noi angajatori, astfel încât fiecare dintre cei care caută un loc de muncă să găsească unul potrivit. Angajatorii doresc să întâlnească candidați bine pregătiți care doresc să se dezvolte profesional. ”,a declarat Corina Pop – Sales Manager. 

Târgul de Job-uri se va desfășura între orele 10:00 și 16:00, iar participarea este gratuită. Agențiile de recrutare vor sta la dispoziția candidaților pentru orice fel de întrebari, iar pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul www.careersinwhite.com

Participanții au intrarea gratuită la târguri. Mai multe informații și detalii pot fi găsite pe website și la adresa de mail contact@careersinwhite.com
Sursa: Careers in White International, 03-10-2017, Vizualizari 264
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK