Timiş: Consiliul Studiilor de Doctorat al UVT va lua în discuţie teza lui Florian Bodog

Data publicarii: 10-10-2017

Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat a Universităţii de Vest Timişoara (UVT) va lua în discuţie problema tezei de doctorat a ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, despre care în mass-media au apărut recent suspiciuni de plagiat.

''În zilele următoare, Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat din cadrul UVT se va întruni în şedinţă şi va lua în discuţie şi acest subiect apărut în mass-media, iar la finalul întâlnirii vom putea prezenta mai multe amănunte pe acest subiect'', a declarat luni, presei, Florin Jurca, ofiţer de presă al UVT.

Potrivit unor articole din mass-media, 147 din cele 232 de rânduri ale tezei ''Managementul şi marketingul unităţilor sanitare'' susţinută în 2008, la UVT, de Florian Bodog, ar fi plagiate.
Sursa: Agerpres, 10-10-2017, Vizualizari 41
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK