Tratamentul cuperozei cu Dr. Kleanthous

Autor: ROmedic

Tratamentul cuperozei cu Dr. Kleanthous
Advertorial oferit de Kleanthous.ro
Cuperoza este una dintre cele mai frecvente afecțiuni cronice ale pielii iar tratamentul Dr. Kleanthous împotriva acesteia presupune ameliorarea semnificativă a aspectului tenului înroșit. Cuperoza afectează în mod special persoanele cu pielea deschisă la culoarea și se manifestă prin înroșirea intermitentă a nasului, obrajilor, frunții și bărbiei. Această înroșire este cauzată de dilatări permanente ale capilarelor sanguine superficiale, circulația sângelui fiind dezechilibrată.
Această boală afectează în special femeile de peste 30 de ani. Roșeața cuperotică poate fi eliminată cu ajutorul tratamentului profesional performant Dr. Kleanthous, disponibil la THAIco SPA și în saloanele partenere.

Cauzele cuperozei sunt temperaturile extreme (frig sau cald), stresul, alcoolul, tutunul, poluarea dar și menopauza, tulburările endocrine sau gastrointestinale, igiena precară a tenului.
Îngrijirea tenului cu tratamentul Dr. Kleanthous poate preveni manifestările cuperotice. Dacă vă doriți ca pielea dvs sa fie luminoasă și căutați o soluție de calmare a roșeței și de ameliorare vizibilă a aspectului iritat al tenului, alegeți tratamentul împotriva cuperozei de la Dr. Kleathous.

Dr. Kleanthous a creat un ser îmbogățit cu molecule de suport celular și extras de hamamelis, castan sălbatic, castravete, cătina, bisabolol și alantoină care întăresc pereții celulari și capilarele, reușind astfel să atenueze semneze cuperozei. Moleculele de suport celular sprijină procesul de regenerare a pielii uscate și întăresc țesutul conjunctiv. Alumina curăță până în profunzimea porilor și calmează pielea sensibilă și iritată. Uleiul de cătină protejează pielea datorită nivelului ridicat de antioxidanți conținut și întărește sistemul de apărare al organismului, prevenind apariția diverselor dezechilibre. Castanul sălbatic  întărește capilarele iar extractul de Hamamelis reduce inflamația.

Bisabololul aflat în compoziția tratamentului pentru cuperoză Dr. Kleanthous este un activ cosmetic recunoscut pentru virtuțile sale multiple de reparare și calmare a pielii, un ingredient utilizat cu succes în îngrijirea pielii sensibile, fragile, iritate sau afectate de răni.
Extractele de mușețel și coada-șoricelului protejează pielea sensibilă iar uleiul de orez și de porumb conțin antioxidanți, vitamina E și lecitină în cantități însemnate. De asemenea, tratamentul cuperoză Dr. Kleanthous conține extract de castraveți care estompează sau calmează roșeața.
Tratamentul contra cuperozei Dr. Kleanthous se foloseste atât în cadrul ritualurilor cosmetice din centrele profesionale însă este și un produs de îngrijire care prin utilizarea zilnică calmează efectele cuperozei.

Ritual de îngrijire anticuperoză Dr. Kleanthous realizat în salon începe cu o diagnoză în urma căreia se va stabili gradul afecțiunii, acest tratament este disponibil si la THAIco SPA Bucuresti dar si in saloanele partenere disponibile pe site-ul Kleanthous.ro. Tratamentul începe cu un peeling enzimatic care nu irită pielea. După peeling, se aplică serul special din linia 24/7 pentru cuperoză si se introduce în piele prin sonorezonanță, cu ajutorul dispozitivului special ajustat pe programul anticuperoză. După 12 minute, se aplică o mască ce conține ingrediente de calmare iar la final, se aplică crema adecvată tenului. Rezultatele tratamentului Dr. Kleanthous se mențin prin utilizarea zilnică a serumului pentru cuperoză, disponibil pe www.kleanthous.ro.

Data actualizare: 22-08-2017 | creare: 22-08-2017 | Vizite: 284
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK