Tudose: La începutul mandatului lui Bodog, gradul de vaccinare a copiilor era de sub 15%

Data publicarii: 11-08-2017

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri, că la începutul mandatului de ministru al Sănătăţii al lui Florian Bodog, gradul de vaccinare a copiilor în România era de sub 15%.

"Este nedrept şi domnul ministru Bodog nu spune şi nu a spus nimeni. La începutul mandatului domniei sale, gradul de vaccinare a copiilor era sub 15 % pentru vaccinurile obligatorii. De aici am plecat (cu legea vaccinării - n.r.). Este incredibil", a spus premierul într-un interviu la Antena 3.

El a adăugat că în problema vaccinării copiilor a ales calea de a solicita tuturor, mass-mediei, societăţii civile să se implice "pentru a aprinde lumina asupra acestei probleme" pentru a ajuta Ministerul Sănătăţii în demersurile sale.

"Noi am ales ca atunci când este o problemă să o facem publică, să o punem în dezbatere, să încercăm să coagulăm toate forţele din societatea civilă să o rezolvăm. Altfel, dacă o ţinem sub preş, nu ne foloseşte la nimic", a menţionat Tudose.
Sursa: Agerpres, 11-08-2017, Vizualizari 54
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK