Medical Discount: Produse medicale la pret redus

Ulei de floarea soarelui presat la rece Luna Solai - 250 ml

Pret: 12.94 RON
Producator: Luna Solai
Produs publicat de:  NATURISTI.RO -- Cluj-Napoca (Cluj), telefon: 0371353488
Ulei de floarea soarelui presat la rece Luna Solai - 250 ml

Descriere Ulei de floarea soarelui presat la rece - 250 ml


Uleiul de floarea soarelui presat la rece este un produs 100% natural, cu un rol important in alimentatie, in alcatuirea unei diete echilibrate si sanatoase.


Este un produs natural, extras - asa cum o arata si numele - fara procedee termice, din semintele de floarea-soarelui, asa incat sa isi pastreze nealterate proprietatile terapeutice.


Tehnologia aplicata (cea a presarii la rece) ajuta la pastrarea gustului natural, specific semintelor, permite extragerea intr-o proportie mai mare a nutrientilor, antioxidantilor, vitaminelor, mineralelor etc., comparativ cu celelalte procedee (presare la cald sau rafinare).


Uleiul de floarea soarelui presat la rece are o culoare galben aurie, are un gust placut, vascozitate si aroma aparte, specifica semintelor de floarea soarelui.


Uleiurile presate la rece pot prezenta depuneri rezultate din precipitarea sarurilor si proteinelor. Aceste depuneri sunt specifice uleiurilor presate la rece.


Valoare nutritionala la 100g produs:


Valoare energetica la 100g de produs: 899.91kcal/3699.63kj  • grasimi:99.99

  • acizi grasi saturati: 10.71

  • acizi grasi monosaturati: 19.83

  • acizi grasi polineasturati: 69.46 din care Omega3 <0.05; din care Omega6 68.90


Mod de utilizare:


Se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste, supe si alte mancaruri nepreparate termic deoarece acestea, prin incalzire isi pot pierde o parte din vitamine. Uleiul presat la rece este superior uleiurilor rafinate chimic prin gust, consistenta, vascozitate, lipsa oricaror resturi de substante chimice, fiind natural 100%.

Comanda online Ulei de floarea soarelui presat la rece Luna Solai - 250 ml
Nr. vizite 7
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK