ROmedic Firme medicale Servicii pentru pacienti

 

Curățenia și igiena sunt factori extrem de importanți pentru o viață sănătoasă!

 

Fie că vorbim de locuințe, de medii de lucru sau școli, o curățenie corespunzătoare este esențială pentru prevenirea bolilor și pentru menținerea stării de bine. Probleme respiratorii, mâncărimi pe piele, dermatită, alergii? Cauzele pot fi acarienii, praful, părul și pielea moartă, care se găsesc inclusiv în locuințe, mai exact în mochete, saltele, canapele textile, covoare.

 

Un mediu lipsit de igină ne predispune la afecțiuni respiratorii, alergii și infecții. La fel ca hainele sau alte obiecte, covoarele și canapelele necesită curățare și igienizare periodică. Murdăria, praful, acarienii - sunt cauza principală a deteriorării obiectelor textile din casă și pot favoriza apariția bolilor. Curățarea și dezinfectarea corespunzătoare împiedică dezvoltarea și răspândirea acarienilor si bacteriilor dăunătoare, protejându-ți familia de boli și probleme de sănătate!

 

Costurile de curățare și igienizare sunt minime comparativ cu cele pentru înlocuirea obiectelor deteriorate, iar beneficiile pentru sănătate sunt de necontestat.

Praful și mucegaiul sunt cauză majoră de risc pentru sănătate, mai ales când vorbim de copii. Igienizarea ucide și îndepărtează factorii alergici care duc la apariția astmului, eczemelor, afecțiunilor pulmonare și respiratorii, iritațiilor și dermatitelor etc.

 

Curățarea înseamnă îndepărtarea murdăriei vizibile, iar dezinfectarea este o măsură de control, dezactivând agenții infecțioși, ca virusurile și bacteriile.

 

Redăm frumusețea, aspectul, prospețimea covoarelor, mochetelor, saltelelor și canapelelor, dar în același timp oferim protecție pentru tine și familia ta împotriva germenilor care pot periclita sănătatea.

 

Asigurăm servicii de curățenie și igienizare pentru mochete, covoare, canapele, fotolii, saltele, la cele mai avantajoase tarife, din grijă pentru sănătatea ta și a familiei tale!

Servicii de calitate pentru un mediu curat, igienizat și sigur. Folosim sisteme ecologice de curățare și igienizare, sisteme cu cel mai mare grad de filtrare a prafului, pentru o curățare eficientă a saltelelor, canapelelor textile, covoarelor, mochetelor.

 

Igiena înseamnă sănătate!

 

Cum putem preveni?

 

- Folosind sistemul de curatenie american Kirby AVALIR 2017, Nr. 1 in lume in categoria sa!

- Folosind sisteme de spalare cu abur ce distrug petele si microbii!

 

Cea mai buna solutie o puteti gasi aici:

https://www.facebook.com/ultcleaning/?view_public_for=545289949144086

 

Recomandări produse:

Servicii de curatenie si igienizare Canapele/Fotolii textile Servicii de curatenie si igienizare Canapele/Fotolii textile

Fotoliu – 1 persoană – 20 RON Canapea – 2 persoane – 40 RON Canapea – 3 persoane – 60 RON Canapea - 4+...

Preț: 20/40/60/80 RON
Servicii de curatenie si igienizare Covoare (aspirare) Servicii de curatenie si igienizare Covoare (aspirare)

Covor Mic ( ~100cm X 50cm ) – 10 RON Covor Mediu (~180cm X 150cm ) – 35 RON Covor Mare  (~250cm X 200cm...

Preț: 10/35/50 RON
Servicii de curatenie si igienizare mocheta Servicii de curatenie si igienizare mocheta

Aspirare - 4 RON/m2 Spălare - 4 RON/m2     *Este posibilă aspirarea profesională a altor suprafețe la cererea voastră! **Comanda minimă pentru serviciile...

Preț: 4 RON/ m2
Servicii de curatenie si igienizare saltele Servicii de curatenie si igienizare saltele

Saltele  (fată/spate):   1 Persoană – 50 RON 2 Persoane – 80 RON   *Este posibilă aspirarea profesională a altor suprafețe la cererea voastră!...

Preț: 50/ 80 RON
Servicii de curatenie si igienizare Covoare (spalare) Servicii de curatenie si igienizare Covoare (spalare)

Covor Mic ( ~100cm X 50cm ) – 10 RON Covor Mediu (~180cm X 150cm ) – 35 RON Covor Mare  (~250cm X 200cm...

Preț: 10/35/50 RON