Ultimele noutăţi despre cosmetica anti-aging, prezentate între 5 şi 7 mai la Bucureşti

Data publicarii: 05-05-2017

Ultimele noutăţi în materie de tehnologie şi tehnică de rejuvenare, cosmetică anti-aging, clinici şi centre specializate vor fi prezentate, în perioada 5-7 mai, la Bucureşti, la cel de-al IX-lea Congres Internaţional de Medicină Anti-Aging.

Evenimentul este organizat de Asociaţia de Medicină Anti-Aging şi reuneşte, în zona de conferinţe, medici specialişti de renume atât din plan naţional, cât şi internaţional.

"Ca şi noutăţi pentru medicii prezenţi pot enumera: rejuvenarea genitală atât cu ajutorul tehnologiilor bazate pe laser sau cele bazate pe radiofrecvenţă şi ultra sunete, cât şi prin metode injectabile PRP (Priapus shot şi O shot), tehnici de injectare cu fillere nou apărute pe piaţa românească, lansarea Juvederm Volite (primul produs injectabil destinat îmbunătăţirii aspectului calităţii pielii cu efecte ce durează până la 9 luni, după doar o şedinţă de tratament) şi Ellanse, care este un stimulator colagen cu efecte de 2, 3 sau 4 ani în tratamentul ridurilor", a afirmat Dimitrie Bogdan Niculae, preşedintele Asociaţiei Medicale Anti-Aging, potrivit unui comunicat remis presei.

Potrivit sursei citate, o noutate este organizarea "Anti-Aging Trophy", o competiţie destinată premierii realizărilor de excepţie a companiilor din industria de profil din România.

La nivel internaţional, evenimentul este susţinut de către A4M (American Association of Anti-Aging Medicine).
Sursa: Agerpres, 05-05-2017, Vizualizari 142
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK