Un adolescent australian, spitalizat de urgenţă, din cauza unor minuscule vieţuitoare marine carnivore

Data publicarii: 08-08-2017

 Un adolescent din oraşul australian Melbourne a fost spitalizat de urgenţă după ce a fost atacat de vieţuitoare marine carnivore, minuscule, în timpul unei băi în ocean, weekendul trecut, informează Xinhua.

Sam Kanizay, în vârstă de 16 ani, a jucat fotbal, sâmbătă, iar după acel meci a decis să facă o baie în ocean în populara staţiune turistică Brighton, aflată în suburbiile oraşului Melbourne. După o baie de o oră şi jumătate, au apărut problemele.

Când a ieşit din ocean, tânărul a crezut că avea nisip pe picioare şi a intrat din nou în apă, unde a continuat să fie atacat de numeroase creaturi marine minuscule, a dezvăluit presei locale tatălui lui, Jarrod Kanizay, potrivit căruia fiul său a început să sângereze abundent după ce a ieşit din valuri pentru a doua oară.

"S-a întors în locul unde îşi lăsase pantofii şi a văzut că avea sânge pe picioare. Ele (creaturile marine, n.r.) au mâncat pielea lui Sam, perforând-o, şi l-au făcut să sângereze abundent", a spus Jarrod Kanizay.

După ce şi-a dus fiul la spital, tatăl a dezvăluit că, în ciuda tratamentului iniţial administrat de medici, adolescentul a continuat să fie afectat de creaturile care i-au atacat picioarele.

"După ce le-au înlăturat prin spălare, picioarele au continuat să sângereze, a fost o adevărată baltă de sânge pe podea", a spus Jarrod Kanizay.

"Nimeni nu ştie ce sunt acele creaturi. Medicii au chemat numeroşi experţi, inclusiv specialişti în toxicitate şi în animale marine, dar şi alţi colegi de breaslă ai lor din Melbourne. Însă nimeni nu ştie", a adăugat el.

Din cauza acestei incertitudini, tatăl s-a întors pe acea plajă "înarmat" cu o bucată de carne proaspătă şi un costum de protecţie, pentru a captura câteva dintre acele vieţuitoare misterioase, despre care unii spun că ar fi o varietate de păduchi de mare.

Până când medicii nu se vor pune de acord în privinţa identităţii vieţuitoarelor marine care au provocat acest incident, autorităţile locale au spus că nu vor putea să acţioneze pentru a preveni un nou atac.
Sursa: Agerpres, 08-08-2017, Vizualizari 45
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK