Un sindicalist a intrat în stop cardio-respirator la Ministerul Sănătăţii; a fost resuscitat

Data publicarii: 13-02-2018

Un sindicalist a intrat în stop cardio-respirator luni, în timpul unei întâlniri informale cu ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Oana Grigore, sindicalistului, în vârstă de aproximativ 60 de ani, i s-a făcut rău şi a intrat în stop cardio-respirator, el fiind resuscitat de secretarul de stat în MS Cristian Grasu. Persoana avea probleme cardiace.

Potrivit purtătorului de cuvânt, la faţa locului s-au deplasat două ambulanţe, care au preluat cazul, dar persoana fusese resuscitată.

"Era o întâlnire informală între sindicate şi ministru. Nu s-a discutat nimic concret, doar generalităţi", a spus Grigore.
Sursa: Agerpres, 13-02-2018, Vizualizari 31
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK