UPDATE Bodog: Legea vaccinării va fi supusă aprobării Guvernului

Data publicarii: 11-08-2017

Legea vaccinării va fi supusă aprobării Guvernului în şedinţa de miercuri, a anunţat ministrul Sănătăţii, Florian Bodog.

"Astăzi, voi supune aprobării Guvernului legea vaccinării, care, aşa cum am anunţat iniţial, va fi trimisă în Parlament şi nu va fi adoptată ca ordonanţă de urgenţă", a precizat Bodog, la începutul şedinţei Executivului.

Totodată, ministrul Sănătăţii a precizat că această lege aduce mai multe avantaje.

"Am prezentat de-a lungul timpului şi prezint din nou avantajele pe care le aduce această lege cu privire la finanţarea şi desfăşurarea Programului Naţional de Vaccinare, în ceea ce priveşte protecţia pe care o asigurăm copiilor României, în ceea ce priveşte predictibilitatea pe care o asigurăm în ceea ce priveşte aprovizionarea cu vaccinuri şi practic responsabilizăm tot lanţul, începând cu ministrul şi până la părinte, cu privire la vaccinarea copiilor", a spus Bodog.

Ministrul Sănătăţii şi-a exprimat convingerea că legea vaccinării va fi analizată "cu maximă celeritate" în Parlament.

"Legea va fi trimisă în Parlament şi va fi analizată, sunt sigur, cu maximă celeritate de comisiile de specialitate şi sunt convins că, în Parlament, colegii se vor mobiliza, în aşa fel încât să avem, cât mai repede, pusă în aplicare această lege", a mai afirmat Bodog.
Sursa: Agerpres, 11-08-2017, Vizualizari 51
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK