ROmedic Firme medicale Medicamente, vitamine, suplimente nutritive

Dureri articulare

JOINT PROTEX
JOINT PROTEX FORTE

 

  Suferina articulatiilor si a tesuturilor periarticulare este cunoscuta sub denumirea de boli reumatice. Precesul patologic care conduce la boala cunoaste in principal doua cai: inflamatia activa si degenerescenta articulara. Manifestarea clinica dominanta in bolile reumatice este durerea. Inflamatia reumatismala debuteaza in membrana sinoviala prin alterari ale substantei functionale conjunctive si ale vaselor mici capilare. Procesul inflamator este declansat, de obicei, de un factor necunoscut (virus, micoplasme, procese autoimune etc.)

  In bolile reumatice degenerative organul afectat primar este cartilajul. Odata cu inainterea in varsta, incepand de la 30 de ani, ca o manifestare a proceselor de imbatranire, apar modificari calitative la nivelul cartilajelor. Ca rezultat, scade rezistenta cartilajelor, acestea se decoloreaza, se fisureaza, din cartilaj se elimina mici fragmente in cavitatea sinoviala, apare inflamatia secundara a membranei sinoviale. Combinatia dintre degenerescenta cartilaginoasa si inflamatia sinoviala i-a determinat pe autorii americani sa numeasca acest grup afectiuni-osteoartrite.

  Pentru pastrarea sanatatii articulatiilor si, in special, a tesuturilor conjunctive, un ajutor eficient ofera produsele Joint Protex si Joint Protex Forte care contin toate substantele care nu se regasesc intr-o cantitate optima in alimentatia noastra. Ingredientele naturale din aceste suplimente alimentare protejeaza cartilajele si tesuturile conjunctive, reduc durerile la nivelul articulatiilor si inflamatia muschilor, astfel incat sa optimizeze functiile articulatiilor si circulatia sanguina, imbunatatind mobilitatea si flexibilitatea acestora.

  Substantele componente ale produsului Joint Protex sunt: glucozamina, condroitin sulfatul, complexul de acid hialuronic, metil-sulfonilmetanul, cetil-miristoleatul, Boswellia serrata, turmericul, Filipendula ulmaria, zincul, manganul. Suplimentul Joint Protex Forte are o compozitie asemanatoare, dar un continut mai mare in principalele substante active (glucozamina si condroitin sulfatul).

  Produsele Joint Protex si Joint Protex Forte sunt benefice atat persoanelor active, cat si celor in varsta. Contribuie la mentinerea sanatatii si a bunei functionari a articulatiilor, fiind de ajutor in mentinerea unui stil de viata activ.