Workshop intensiv de bandajare kinesiologică 100% practic la Iași

Data publicarii: 29-01-2018

Workshop intensiv de bandajare kinesiologică 100% practic la Iași Data: 24 februarie 2018
Locația: TOPKINETO Recuperare Medicală (Nicolae Iorga 51C), Iași
Interval orar: 9:00 – 19:00

Unicul workshop de bandajare kinesiologică bazat pe experiență clinică în patologii musculo-scheletale din România! Acest curs este destinat specialiștilor sau viitorilor specialiști care își doresc să învețe o metodă nouă pe care să o pună în aplicare imediat după obținerea diplomei.

Sistemul românesc de învățământ suferă și a suferit mereu la capitolul practică. Acest curs a fost special conceput pentru iubitorii de practică, pentru cei care sunt sau vor să devină adevărați practicieni. Acest lucru mai înseamnă și că la finalizarea cursului vei fi pregătit și liber să pui în practică imediat metodele și tehnicile bandajării kinesiologice!

Vrei să înveți o tehnică nouă și renumită internațional care să îți îmbogățească aptitudinile terapeutice de la un trainer acreditat ANC cu o experiență de 9 ani în bandajări? Atunci acest curs este pentru tine.

Ce vei învăța?

Impreună cu trainerul vei învăța principiile care stau la baza acestei utile metode, când, cum și de ce se aplică banda kinesiologică și vom distruge miturile construite în jurul acesteia pentru a putea duce mai departe informația în modul cel mai corect față de pacienții noștri. Toate acestea prin încercări și dezvoltare practică!

Cui se adresează acest curs practic?

Vrei să știi bineînțeles dacă acest curs este pentru tine. Acest curs ți se potrivește în primul rând dacă nu ai mai participat la un alt curs de bandajare kinesiologică. Poți participa dacă ești student sau absolvent al unei specializări medicale sau paramedicale (kinetoterapie, BFKT, asistență BFKT, asistență medicală, etc.) sau ești, de exemplu, tehnician maseur/antrenor/preparator fizic în cadrul unui club sportiv.

Cum se va desfășura workshop-ul?

Acest curs practic se va desfășura pe durata zilei de 24 februarie 2018, timp în care vom aplica bandaje pe întregul corp pentru afecțiuni specifice ale gâtului, umerilor, brațelor, cotului, mâinilor și degetelor, spatelui, coastelor, abdomenului, feselor, genunchilor, gambelor, gleznelor și picioarelor.

Toate tipurile de bandajare vor fi aplicate conform patologiilor întâlnite în mod curent în mediul clinic (de ex. hernia de disc, mioze și contracturi, capsulita adezivă, condromalacia patelară, etc.).

Cine te va învăța și te va îndruma pas cu pas?

Trainerul care te va îndruma în deprinderea acestei tehnici este Kt. Alexandru Lefter, formator ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări), fondator TOPKINETO și kinetoterapeut cu 9 ani de experiență clinică în aplicarea benzilor kinesiologice.

Cât costă și ce primești?

Informațiile, învățarea și aprofundarea tehnicii te vor costa 450/600 de lei, preț în care vor fi incluse: mapa, pixuri, notes, manualul original (în limba engleză) de pe care iți vei putea mereu reîmprospăta cunoștințele și suficiente benzi încât să poți repeta până la perfecțiune, iar la final trainerul îți va înmâna diploma de absolvire.

Diploma este recunoscută internațional?

Bineînțeles! Metoda bandajării kinesiologice este recunoscută și utilizată în mii de cabinete sau cluburi sportive din lume.

Unde și când se va desfășura cursul practic?

TOPKINETO Recuperare Medicală IAȘI
Interval orar 09:00 - 19:00

TAXA DE PARTICIPARE:

  • 450 lei (studenți și masteranzi)
  • 600 lei (absolvenți)

Suma poate fi achitată integral în contul de mai jos cu mențiunea „taxă curs Iași”

Titular: Alexandru Lefter
IBAN: RO94INGB0000999904946704
Banca: INGB CENTRALA

ÎNSCRIE-TE COMPLETÂND ACEST FORMULAR ȘI VEI FI SIGUR DE PREZENȚA TA LA CURS: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe5L9WPeDUZHSfx3YeYpQIrOrFIdtqDZ62W5N3JNnUz0wbPfA/viewform

LOCURI: 18 cursanți
Rezervă-ți locul din timp!

Telefon: 0741 479 391
Sursa: TOPKINETO, 29-01-2018, Vizualizari 125
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK