Workshop-ul Digestive Endoscopy Cluj 2017

Data publicarii: 03-05-2017

Perioada de desfășurare: 24-26 septembrie 2017
Locație: Centrul de simulare și aptitudini practice în medicină și Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca
Director Workshop: Prof. Dr. Marcel Tanțău
Adresabilitate: medici gastroenterologi, medici de medicină internă, chirurgi, medici oncologi
Site: http://endoscopycluj.ro

Evenimentul medical se va desfășura sub egida Societății Europene de Endoscopie și prin implicarea World Endoscopy Organisation în susținerea pre–workshop, a unui curs dedicat seniorilor din endoscopie și coordonatorilor de departamente.

Workshopul aduce în fața publicului avizat, cei mai cunocuți și apreciați specialiști în domeniu, la nivel mondial, care prin această participare, împărtășesc din experinența vastă, acumulată în ani de activitate. Ca în fiecare an progresele tehnice și evoluția echipamentelor medicale, dar și a medicamentelor va fi prezentată de către companiile expozante care ne sunt alături și la această ediție.
Sursa: MEDevents, 03-05-2017, Vizualizari 955
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK