English version
EN version ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Dermatologie și venerologie Dermatologie și venerologie Bucuresti

Pachet screening cancer mamar și genital

Pachet screening cancer mamar și genital
Autor: Medcenter

Cancerul de sân nu este dureros, de aceea multe femei au tendința să ignore semnalele de alarmă.

 

Examinarea sânilor ar trebuie efectuată de fiecare dată când mergeți la un consult ginecologic pentru a putea depista orice modificări la timp: prezența unor noduli, modificarea mărimii sau formei sânilor, durere la nivelul sânilor, iritație sau alte simptome.

 

La Medcenter am creat un pachet special pentru femei, dedicat prevenției cancerului mamar și genital. Acesta cuprinde următoarele investigații medicale:

 

      Consult ginecologic

      Examen clinic al sânilor

      Test Babeș Papanicolau în mediu lichid

 

Cea mai importantă armă în prevenție este informarea și testarea periodică. Orice problemă diagnosticată și tratată din fază incipientă va fi mult mai ușor de combătut!

 

Ai grijă de sănătatea ta!

 

Acest pachet medical este valabil în perioada 10 februarie - 30 aprilie, exclusiv în clinicile Medcenter din București (Berceni și Titan), cu programare la domnul doctor Mohor Octavian, Medic Primar Obstetrică-Ginecologie și Doctor în Științe Medicale.

 

Pentru informații suplimentare și programări, ne puteți contacta GRATUIT, din orice rețea fixă sau mobilă, la numărul de telefon 0800-800-599

 
Programare