English version
EN version ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Îngrijire medicală la domiciliu Îngrijire medicală la domiciliu Bucuresti

Oferte promoționale în clinicile Medcenter!

Autor: Rusnac Dina
Pentru că Medcenter se gândeşte la sănătatea ta, de data aceasta am pregătit special pentru tine discounturi promoţionale.

Vino in perioada de 29 martie- 29 iunie 2010 pentru a nu rata oferta noastra! Oferta este valabila in toate centrele Medcenter, atat in Bucuresti, cat si in tara.
Am pregatit special pentru pacientii nostri urmatoarele pachete promotionale:

1). "Prietenul la nevoie se cunoaste!"
Vino cu o prietenă la Medcenter şi vă puteti face testul HPV sau Babeş Papanicolau la un preţ promoţional de moment. Cu ajutorul acestui pachet veti beneficia de o reducere de 14 % pentru testul HPV si 20% pentru testul Babes Papanicolau.

2). "Mai bine sa previi decat sa tratezi!"
Îţi faci o colposcopie la Medcenter şi noi te testam de HPV şi Babeş Papanicolau la un preţ special. Acest pachet iti va aduce o reducere de 15% la preturile noastre de lista.

3). "Pentru ca ne intereseaza sanatatea ta!"
Pentru că e important să iţi verifici complet starea de sănătate, îţi oferim discount la toată gama de analize de laborator şi explorări funcţionale. Efectueaza o consulatie in centrele noastre si beneficiaza de o reducere de 10 % pentru toata gama de teste de laborator si 6% pentru investigatii si explorari functionale.

4). "Venim la tine acasa!"
Pentru recoltări de minim 150 RON la domiciliul pacientului, oferim GRATUIT deplasarea echipei Medcenter.

5). "Cine nu are un batran sa isi cumpere!"
Pensionarii au nevoie de sprijinul nostru... ne-am gândit la servicii medicale cu preţuri speciale pentru ei. Acest pachet cuprinde şase oferte promoţionale adresate pensionarilor care se prezintă cu talonul de pensie la recepţia Clinicilor Medcenter Bucureşti.

6). "Pastreaza bonul fiscal!"
Păstreaza bonul fiscal şi poţi beneficia pe baza acestuia, în următoarele 30 de zile, de reduceri la toată gama de servicii medicale.

Nu rata perioada promotiilor si fa acum o programare la 0800 800 599 - apelul din orice retea de telefonie este gratuit!
 
Programare