Zinc Complex - Păr, unghii și piele

Data publicarii: 15-05-2017

Zinc Complex - Păr, unghii și piele Părul, podoaba cea mai de preț a oricărei femei, unghiile, cartea de vizită a oricărei doamne care se respectă, iar pielea, cel mai mare organ al corpului uman. Ținem foarte mult la ele și mereu căutăm fel de fel de tratamente care să ne ajute să strălucim, să emanăm vitalitate și sănătate prin fiecare por. Totodată, fiecare dintre noi a încercat cel puțin două „produse minune” pentru îngrijirea părului, a unghiilor sau a pielii. Oare au fost și cele mai corecte alegeri cu privire la sănătatea acestora? Mai mult ca sigur nu. Atunci când observăm că părul își pierde din strălucire, unghiile se rup tot mai ușor și mai des, iar pielea nu mai are un aspect proaspăt, trebuie să intervenim. În afara ritualului zilnic de îngrijire cu ajutorul produselor cosmetice, trebuie să luăm în calcul și un plan de nutriție adecvat.

Toate aceste afecțiuni la nivelul părului, al unghiilor și al pielii, pot fi din cauza deficitului de zinc din organism. Zincul este cunoscut ca un oligoelement care spijină sistemul imunitar, având beneficii multiple asupra organismului: combate acneea, eczemele, rănile, ajută la întărirea părului și a unghiilor.

Nenumărate studii au dovedit faptul că zincul accelerează activitatea a peste o sută de enzime, fiecare fiind implicate în diverse procese și funcții din organism. Totodată, reglează nivelul vitaminei A și cantitatea în care aceasta este eliberată de ficat. Ajută la regenerarea țesuturilor, la înmulțirea celulară a țesuturilor deteriorate, iar în alianță cu calciul, combate acneea și ajută la creșterea normală și sănătoasă a unghiilor și a părului.

Conștientizând toate aceste beneficii, Herbagetica a adus pe piață un produs care conține doar minerale și vitamine 100% naturale: Zinc Complex.
Zinc Complex este singura formulă din România care combină cea mai puternică concentrație de Zinc, extract standardizat de semințe de dovleac și ginseng siberian.

Ginsengul Siberian - Eleutherococcus senticosus (extract din rădăcini și părti aeriene standardizat cu 0,8% eleutherozide - 35 mg/capsulă) îmbunătățește performanțele funcției cognitive. Datorită efectelor reglatoare asupra metabolismului glucidelor este folosit și ca adjuvant în tratamentul diabetului zaharat.

Semințele de Dovleac - Cucurbita pepo (extract 4:1 din semințe - 25 mg/capsulă) și Cucurbita maxima (extract standardizat cu 95% curcuminoide - 150 mg/capsulă) sunt un remediu în afecțiuni ale vezicii urinare și ale prostatei, cum ar fi prostatita și cistitele cronice. Betacarotenul conținut de dovleac reduce riscul creșterii nivelului glicemiei. Este un bun detoxifiant. Protejează inima și creierul. Dovleacul conține și o cantitate insemnată de betacaroten (120 mg), de potasiu (230 mg). Aceste atuuri contribuie la protecția împotriva bolilor de inimă, a cancerului și împotriva disfuncțiilor mentale.

Herbagetica este o companie românească, ce a luat ființă în 2010 în Brașov, orașul din inima României. Din dorința de a descoperi puterea extractelor din plante și de a împărtăși această comoară cu cei care au nevoie, s-au născut produsele noastre: naturale, organice, innovative. Formulele Herbagetica reunesc, în principal, extracte din plante- mult mai eficiente, intense, rapid de absorbit de către organism, și cu efecte benefice superioare față de simpla pulbere din plante.
Sursa: Herbagetica, 15-05-2017, Vizualizari 186
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK