Ziua Internațională Alzheimer – Remember Me, Ediția a II a

Data publicarii: 21-08-2017

Ziua Internațională Alzheimer – Remember Me, Ediția a II a

Data: 22 Septembrie 2017

Locația: Biblioteca Academiei Române, București

Societatea Română Alzheimer este lider în sprijinul persoanelor cu demență și familiilor acestora în România. În cei peste 25 de ani de activitate, SRA a oferit informații și sprijin pentru persoanele suferinde de demență, precum și pentru îngrijitorii acestora, a desfășurat ample programe de educație, a inițiat programe de instruire a profesioniștilor care lucrează în domeniul psihogeriatriei, a dezvoltat toată seria de servicii de îngrijire comunitară și a organizat ample campanii pentru o mai bună înțelegere a demenței.

Cu ocazia Zilei Internaționale Alzheimer 2017,  Societatea Română Alzheimer organizează a doua ediție a evenimentului cu titlul: Remember Me! Evenimentul va  avea loc vineri, 22 septembrie 2017, la Biblioteca Academiei Române, Calea Victoriei, 125, Sector 1, incepand cu ora 10:00.         

Specialiștii din domeniul medical care doresc sa participe la eveniment, sunt rugați să se înscrie trimițând următoarele informații pe adresa de e-mail de mai jos: nume, prenume, CNP, specialitate, institut, adresa, adresa e-mail, număr de telefon. Participarea este gratuită.

Pentru companiile care doresc să ofere suport financiar in desfășurarea manifestării, contul PROevents & CONFERENCE dedicat acesteia este deschis la ING București: RO52INGB0001008201148910.
                    
Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la e-mail:
Ramona Margarit – 0752 168 803, ramona.margarit@palomatours.com.

Cu mulțumiri,
Prof. Univ. Dr. Cătălina Tudose
Președinte Societatea Română Alzheimer

Sursa: PALOMA TOURS, 21-08-2017, Vizualizari 500
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK