Medical Discount: Produse medicale la pret redus

9D-BIOPLASM - Aparat de diagnoza si tratament prin biorezonanta magnetica

Pret: 4.300 lei
Produs publicat de:  SINO -- Bucuresti (Bucuresti) , telefon: 0742366953 / 0736 856919
Cod produs: E42
9D-BIOPLASM - Aparat de diagnoza si tratament prin biorezonanta magnetica

9D BIOPLASM este un dispozitiv sensibil la biorezonanta magnetica a campului energetic uman. Printr-un sistem de senzori, vibratia emisa de campul energetic uman este transmisa la aparat, care o prelucreaza cu ajutorul calculatorului si a unui soft specializat, face interpretarea, emite un diagnostic, propune cel mai adecvat tratament. Este capabil de corectie energetica de precizie (Meta Terapie) si poate produce remedii homeopatice. Este foarte eficient in diagnostic, tratament si profilaxie. Poate scana aproximativ 1430 organe si tesuturi, la nivel celular, cu cca 14000 etaloane spectrale.

Dispozitivul  permite investigarea si analizarea tuturor organelor, tesuturilor si celulelor, structura tuturor organelor, structura celulara, inclusiv prezenta microorganismelor – bacterii, virusuri, fungi, helminti . Odata testele completate, se poate face un test de compatibilitate cu medicatia pe care tocmai o foloseste pacientul, sau selectarea remediilor in functie de schimbarile pe care urmeaza sa le produca acele remedii in organismul pacientului (alopate, homeopate, fitoterapeutice, suplimente nutritive). Face testarea sangelui, a urinei si testarea alergolocica, fara a fi necesara prelevarea de probe biologice.
Depisteaza afectiunile in stadiu initial de evolutie. Analiza efectuata permite identificarea precoce a modificarilor aurei electromagnetice, a sistemului de puncte si meridiane de acupunctura, a modificarilor irisului, a modificarilor genetice, a modificarilor celulare, organice si sistemice, care se coreleaza  cu starea prezenta a pacientului si cu tendintele patologice viitoare

Analizararea starii de sanatate a pacientului se realizeaza prin scanarea structurilor bio-electromagnetice ale intregului corp: sectiuni transversale  la nivelul capului si trunchiului, sectiuni sagitale, antero-posterioare, la nivelul trunchiului si pelvisului,urmate de inregistrarea fiecarui organ: esofag, stomac, intestin subtire si intestin gros, pancreas, ficat, vezica biliara, nazo-faringe, laringe, arbore bronsic, plamani, inima, vasele mari de sange, circulatia coronariana, circulatia cerebrala, rinichi, vezica urinara, prostata, uter, ovare, glande enocrine: epifiza, hipofiza, tiroida, paratiroide, timus, suprarenale, ovare sau testicule: sistem nervos central: emisferele cerebrale, maduva spinarii, nervii spinali; analizatori, sistem osos, articulatii. Fiecare organ este complex investigat pana la nivel tisular si chiar celular.Aparatul de biorezonanta magnetica detecteaza prezenta microorganismelor – bacterii, virusuri, fungi, helminti (viermi), testarea sangelui si testarea alergologica fara sa fie necesara prelevarea nici unei probe biologice. Toate informatiile sunt stocate in calculator si pot fi accesate si comparate cu noi inregistrari realizate la diversele controale din timpul tratamentului.

Non-invaziv si fara durere: Analiza realizata de acest aparat va va spune conditia sanatatii dumneavoastra fara a mai fi supus radiografiei sau analizelor de sange.

Producator: China

 

Specificatii

Tip: analizator cu rezonanata magnetica 

Greutate: 2 kg

Sistem operare:  Windows XP, Vista, Windows 7, 8, 10 (32 bit/64bit) 

 

Metoda de instalare:

Inainte de instalare, asigurati-va ca orice alt soft al unui dispozitiv similar de generatie anterioara nu se regaseste in computerul dumneavoastra. In caz contrar dezinstalati-l.

Introduceti CD-ul in computer. Fereastra de instalare va aparea automat. Se urmaresc pasii simpli (next - next - finish).

Dupa ce instalarea soft-ului este terminata, se introduc castile, aparatul conectandu-se prin intermediul cablului la acelasi computer.
 

Atentie!

Aparatul nu functioneaza fara casti.  

Componente standard: 

- aparatul- CD cu software in engleza - casti (bio-inductor)  + cablu conectare la aparat- cablu USB + cablu conectare la aparat- cupa de testare + cablu conectare la aparat- DVD cu software si materiale de prezentare in limba engleza- geanta de transport din aluminiu

 

Contraindicatii

 Testarea cu biorezonanta nu are efecte secundare si se poare aplica oricarei persoane cu probleme de sanatate (cu exceptia celor care au stimulator cardiac de tip peacemaker). Analizele se pot efectua inclusiv la femei gravide, batrani sau copii.

 

Atentie!

Pierderea sau deteriorarea unei componente va face imposibila functionarea corecta a sistemului. Cititi cu atentie instructiunile de instalare si utilizare. Aceste instrumente nu sunt produse medicale.

Nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală.

Cand nu sunteţi sigur dacă puteţi utiliza un produs, vă rugăm să consultaţi medicul dumneavoastră înainte de a-l utiliza.

Imagini produs:


Fan Courier - 20 lei + taxa kilometri suplimentari* daca este cazul (24 h), pentru livrarile in provincie Fan Courier - transport gratuit pentru comenzile ce depasesc 200 lei - doar in Bucuresti
Solicitare informații / comandă produs (mesaj către SINO):

 

Titlu mesaj:

Continut mesaj:

*Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal trimise prin acest formular să fie procesate de ROmedic.ro și expediate pe email către Sino.

*Câmpuri obligatorii.

Nr. vizite 44