ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Chirurgie orală și maxilo-facială Chirurgie orală și maxilo-facială Bucuresti

ABC Eurodent a fost infiintata in anul 2007 din dorinta de a oferi pacientilor garantia unui act medical ireprosabil, de a le pune la dispozitie cele mai eficiente, moderne si avantajoase solutii si tratamente stomatologice, la preturi competitive. Misiunea noastra este de a trata cu succes, cu pasiune si profesionalism orice probleme dentare si de a educa pacientii in scopul prevenirii acestora.

 

In cele 5 clinici ABC Eurodent din Bucuresti te astepta o echipa entuziasta, ambitioasa, cu experienta si cu numeroase certificari in domeniu. Ne gasesti in Sectorul 3, pe  Bd. Decebal, nr. 17 si in Clinica 1 Decembrie 1918. Iar in Sectorul 6, te asteapta Clinica Drumul Taberei 34, Clinica Ghencea si cea din Compozitorilor.


Medicii nostri iti stau la dispozitie atat pentru tratamentele stomatologice uzuale precum: consultatii, igienizari, detartraj, periaj, obturatii (plombe dentare), extractii, albire dentara, fatete si coroane dentare, cat si cu servicii complexe de chirurgie, implantologie, ortodontie si parodontologie (chistectomii, descoperiri chirurgicale in scop ortodontic, rezectii apicale, odontectomii, aditii osoase, sinus lifting etc).

 

In clinicile noastre specialisti cu certificare in inhalosedare ii asteapta cu drag, cu multa atentie, blandete si rabdare, pe micii pacienti de toate varstele. Copiilor nu li se trateaza doar afectiunile dentare existente, ci li se explica tehnici de periaj, li se efectueaza manopere profilactice, li se fac recomandari pentru obiceiuri alimentare sanatoase. Totodata sunt indrumati la controale periodice pe toata durata dentitiei temporare, pana la inlocuirea acesteia cu cea permanenta.

 

ABC Eurodent iti pune la dispozitie si singurul SHOP online de servicii si produse stomatologice din Romania. Astfel, din www.abceurodent.ro/shop poti achizitiona simplu si rapid, indiferent de loc sau de ora, tratamentele de care ai nevoie.

Tot pentru a veni in sprijinul pacientilor am dezvoltat si un sistem de tratare a urgentelor stomatologice.

 

Te asteptam cu drag la ABC Eurodent pentru a ne cunoaste si pentru a-ti reda zambetul alb confident!

Vizitați și pagina web: https://www.abceurodent.ro

Ultimele recomandări de la pacienți:

08-05-2018
Vlad Roxana, 64 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O echipa tanara si competenta. Dna Lepadatu Adriana este un medic foarte bun si o persoana extrem de placuta.

28-04-2018
Achim, 42 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare