ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Ortodonție și ortopedie dento-facială Ortodonție și ortopedie dento-facială Bucuresti

Clinicile ABC Eurodent s-au format in anul 2007, din dorinta de a crea un mediu in care sa putem aplica cunostintele stomatologice in folosul pacientilor si in care sa lucram cu placere si pasiune.
Aici va veti simti relaxat intr-un mediu placut, inconjurat de o echipa tanara, ambitioasa si perfectionista. Spunem o echipa pentru ca ne consideram ca un tot unitar, ne sprijinim si ne consultam reciproc, lucram in egala masura pentru binele si confortul dumneavoastra.
Medicii nostri va stau la dispozitie atat pentru tratamentele uzuale - consultatie, igienizari, profilaxie, terapie, protetica, estetica, pedodontie, chirurgie, parodontologie - cat si pentru tratamentele de amploare de chirurgie, implantologie, ortodontie, la efectuarea carora colaboram cu medici specialisti de incredere.
In clinica noastra se efectueaza manopere complexe de genul chistectomiilor, descoperirilor chirurgicale in scop ortodontic, rezectiilor apicale, odontectomiilor, aditiilor osoase, sinus liftingului.
In cazul anumitor interventii chirurgicale complexe putem recurge la anestezie generala asistata in cadrul cabinetului nostru, prin colaborarea cu un medic anestezist. Asa cum am spus, ABC Eurodent este si o clinica de stomatologie pentru copii de toate varstele. Medicii nostri sunt intotdeauna la dispozitia lor, cu blandete, atentie si multa rabdare.
Copiilor nu li se trateaza doar afectiunile dentare existente, ci li se explica tehnici de periaj, li se corecteaza obiceiurile alimentare, obiceiurile vicioase, li se efectueaza manopere profilactice si sunt indrumati la controale periodice pe toata durata dentitiei temporare pana la inlocuirea acesteia cu cea permanenta. Avem convingerea ca micii pacienti vor ramane si pe viitor pacienti ai clinicii noastre si vor reveni cu drag. Indiferent ce problema aveti, de ordin stomatologic si nu numai, va vom ajuta si va vom indruma deoarece ne face placere.
Chiar si dupa finalizarea tratamentelor stomatologice va asteptam sa ne vizitati, caci veti deveni parte integranta a ABC Eurodent. Tot in sprijinul dumneavoastra am dezvoltat, in afara programului de lucru, un sistem de urgente non-stop. La acest numar va va raspunde unul din medicii nostri si se va deplasa la sediul clinicii oricand special pentru dumneavoastra.
Finalizarea cu succes a oricarui tratament stomatologic este tinta noastra, iar satisfactia dumneavoastra este cea mai mare multumire. Si pentru ca tot ceea ce facem este cu placere si pasiune putem spune cu sinceritate ALB CONFIDENT!

Vizitați și pagina web: https://www.abceurodent.ro

Ultimele recomandări de la pacienți:

08-05-2018
Vlad Roxana, 64 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O echipa tanara si competenta. Dna Lepadatu Adriana este un medic foarte bun si o persoana extrem de placuta.

28-04-2018
Achim, 42 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare