ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Ortodonție și ortopedie dento-facială Ortodonție și ortopedie dento-facială Bucuresti

Anunțuri & noutăți

16-11-2016

Black Friday la stomatolog

Black Friday la stomatolog
Detartraj, albire dentară, fațete, implanturi sau o simplă consultație stomatologică. Sunt câteva dintre ofertele „altfel” propuse de Black Friday. Pentru al cincilea an consecutiv, Clinicile ABC Eurodent îi încurajează pe români să îşi achiziţioneze un produs sau un serviciu pentru sănătatea lor, ori a celor dragi, la fel cum se gândesc să cumpere cadouri pentru Crăciun sau să aibă cele mai noi gadgeturi.

Discounturile ajung până la 90%, iar ofertele sunt valabile începând de vineri, 18 noiembrie, ora 00:00, până duminică, 20 noiembrie, ora 23:59, în magazinul nostru on-line: shop.abceurodent.ro. Odată selectat şi achiziţionat, serviciul poate fi programat oricând, la o dată ulterioară, în clinicile ABC Eurodent.

Anii trecuți, s-a dovedit că această campanie de reduceri este o idee de succes. ABC Eurodent a fost, de altfel, prima clinică stomatologică din Europa care a organizat Black Friday pentru servicii dentare, în anul 2012. De aceea, vrem să venim în întâmpinarea pacienților noștri cu noi oferte, tot mai tentante și mai variate, pentru a le da ocazia să își rezolve problemele dentare, spune dr. Cristian Irimia, medic stomatolog și acționar al clinicilor ABC Eurodent.

La ediția de anul trecut, cele mai achiziționate servicii şi produse au fost obturațiile fotopolimerizabile, coroanele metalo-ceramice, sigilarea dentară, consultațiile și implanturile dentare. Albirea dentară profesională, atât de dorită de pacienţi şi care deseori este trecută în plan secund din cauza costurilor, este şi ea foarte cerută având întotdeauna reducerea substanţială.

Noi credem că o investiție în sănătate, care nu se devalorizează în câteva luni, este mai importantă decât achiziția unui produs high-tech. Întotdeauna ne-am implicat, și continuăm să ne implicăm activ pentru a restaura și a menține starea de sănătate a pacienților noștri, dar şi a celorlalţi, printr-o informare continuă şi o grijă pentru optimizarea serviciilor şi a costurilor. Și ce ocazie poate fi mai potrivită decât aceasta? Am fost plăcut surprinşi să vedem că unii dintre pacienţii noştri ne urmăresc de la an la an şi aşteaptă cu nerăbdare aceste oferte, la fel cum am fost surprinşi de creşterea cererii de la o ediţie la alta, susţine dr. Bilal Takouzli, medic stomatolog și acționar al clinicilor ABC Eurodent.

Serviciile achiziționate în cadrul campaniei „Black Friday becomes WHITE… la ABC Eurodent” sunt disponibile în toate cele 4 clinici din București. Acestea sunt amplasate în zonele Decebal, Ghencea, Drumul Taberei și 1 Decembrie 1918.
Despre ABC Eurodent
Clinicile stomatologice ABC Eurodent s-au format în anul 2007. Cu o echipă tânără, ambițioasă și perfecționistă, oferă servicii moderne atât pentru adulți, cât și pentru copii. Clinicile ABC Eurodent pun la dispoziție tratamente uzuale (consultații, igienizări, profilaxie, terapie, protetică, estetică, pedodonție, parodontologie), dar și tratamente de amploare de chirurgie, implantologie și ortodonție, la efectuarea cărora colaborează cu medici specialiști de încredere.
08-04-2016

ANGAJARE ASISTENTA MEDICALA

ABC Eurodent ngajeaza asistenta medicala pentru sediul din Drumul Taberei.
Va rugam intai trimiteti CV pe office@abceurodent.ro si veti fi contactat pentru stabilirea unei intalniri.
Rugam seriozitate !
03-02-2015

ABC Eurodent a deschis pentru tine o noua clinica in Bucuresti !

ABC Eurodent, una dintre cele mai dinamice clinici stomatologice din Bucuresti deschide un nou sediu in Bucuresti, sectorul 3.

In data de 2 februarie 2015 ABC Eurodent deschide o noua clinica de stomatologie penrtu adulti si copii in sectorul 3 din Bucuresti, a 4-a din lantul ce a consacrat brandul. Conducerea ABC Eurodent urmareste pe aceasta cale extinderea serviciilor stomatologice pe o arie cat mai mare in Bucuresti si intampinarea nevoilor pacientilor. Clinica este situata in zona de est a capitalei, pe str Iosif Albu nr 58, aproape de bulevardul 1 Decembrie 1918, in apropierea zonei comerciale Titan. Accesul se poate realiza fie cu RATB, fie cu metroul, sediul situandu-se avantajos aproape si de bulevardul T. Pallady.
“Experienta noastra in acest domeniu ne-a determinat sa analizam corect nevoia pacientilor si sa estimam la timp necesitatea extinderii serviciilor noastre. Gama larga de tratamente stomatologice pe care o oferim cat mai ales calitatea lor s-a dovedit a fi cheia succesului care ne-a adus mai aproape de pacientii de toate varstele si categoriile sociale. Deasemenea, in ultimii 4 ani, din ce in ce mai multi pacienti de peste hotare au apelat la serviciile clinicilor noastre si au solicitat extinderea noastra. Iata de ce consideram ca acest al 4-lea sediu ABC Eurodent este dovada pura a calitatii si corectitudinii pe care o oferim” mentioneaza dr. Bilal Takouzli, managing partener ABC Eurodent.
“Informatiile redate de pacientii nostri actuali ce au domiciuliul in zona de Est a capitalei ne-au relevat nevoia acuta a unei clinici de aceasta amploare, in care sa se poata efectua tratamente diverse, insa de calitate si la tarife bune. Unul din atuurile brandului ABC Eurodent este chiar acest lucru: raportul calitate-pret foarte bun, lucru extrem de greu de mentinut in acest domeniu si mai ales in Bucuresti” relateaza dr. Cristian Irimia, managing partener ABC Eurodent.
“Putine clinici reusesc sa ofere tratamente atat de variate in cadrul propriei clinici, fara a externaliza pacientii. Prin medicii care formeaza echipa de profesionisti ABC Eurodent oferim permanent tratamente de tot felul, de la consultatii, profilaxie, terapie coronara si endodontica, pedodontie, pana la chirurgie simpla si dento-alveolara, implantologie, protetica fixa, mobila si implantara, ortodontie pentru copii si adulti; toate oferite de medicii clinicii noastre, de care suntem foarte mandri. Sa nu uitam si de restul personalului, asistente medicale si receptionere, care prin spiritul de profesionalism in care sunt instruite reusesc sa intregeasca corect toate cele de mai sus”, mentioneaza Adrian Popa, Director General ABC Eurodent.
“La ABC Eurodent orice pacient va gasi aceleasi zambete, bunavointa, rabdare si pricepere indiferent in ce clinica va alege sa-si trateze afectiunile dentare. Va gasi aceleasi tarife, aceeasi calitate, disciplina si ordine ce ne caracterizeaza. Faptul ca am construit o echipa eficienta si orientata ne uneste si ne motiveaza. Iar acest lucru il poate vedea oricine doreste sa ne paseasca pragul. Consider ca aceasta a 4-a clinica a noastra ne va reprezenta stilul cu incredere, exact cum o si sustine insusi sloganul nostru, “Alb Confident” , declara dr. Letitia Raiciu, Director Medical ABC Eurodent.
Despre ABC Eurodent
Actualul lant de clinici ABC Eurodent a luat fiinta in 2007, prin primul sau sediu situat in sectorul 6, bd.1Mai la initiativa celor doi actionari, dr. Cristian Irimia si dr. Bilal Takouzli. De atunci s-au extins atat gama de servicii cat si numarul angajatilor si numarul sediilor ABC Eurodent. Sub sloganul “Alb Confident” clinica a promovat permanent servicii de calitate ce acopera o gama extrem de variata de tratamente, de la simpla terapie coronara si endodontica, la profilaxie, ortodontie, pedodontie, chirurgie dento-alveolara, implantologie, protetixa fixa, mobila si implantara, toate realizate sub acoperisul ABC Eurodent. Necesitatea extinderii a venit in 2009 cu aparitia celui de-al doilea sediu, din bd. Decebal nr.17 in sectorul 3 iar apoi cu cel de-al 3-lea sediu, in anul 2012, in sectorul 6, bd, Ghencea. Clinica si-a dezvoltat propriile sisteme organizatorice ce au permis atat dezvoltatea permanenta a angajatilor sai cat si capacitatea de a reda increderea pacientilor. ABC Eurodent se mandreste si cu un site propriu special, cu continut 100% original, editat in romana si engleza, cu informatii detaliate ale tratamentelor si articolede medicii clinicii pentru pacienti, www.abceurodent.ro

03-12-2014

Oferta lunii DECEMBRIE

Oferta lunii DECEMBRIE
Oferta lunii Decembrie, in toate clinicile ABC Eurodent!!!
21-11-2014

Black Friday la ABC Eurodent 2014

Black Friday la ABC Eurodent 2014
Black Friday vine la ABC Eurodent cu noi reduceri in campania din 2014!
Campania se desfasoara intre 21 si 23 nov 2014.
ABC Eurodent a pregatit reduceri importante la tratamentele stomatologice cele mai cautate de pacienti, de la 10% pana la 99 % !

Printre aceste reduceri se numara:

reducere pret initial pret final
CONSULTATIE PRIMARA 99% 30 lei 1 leu
CONSULTATIE MEDIC SPECIALIST 50% 100 lei 50 LEI
ALBIRE DENTARA PROFESIONALA
DE CABINET LAMPA SPECIALA PENTRU ALBIRE 53% 800 LEi 388 LEI
FLUORIZARE 86% 50 LEI 7 LEI
DETARTRAJ SI PERIAJ PROFESIONAL 34% 150 LEI 99 LEI
COROANA METALO-CERAMICA TOTAL FIZIONOMICA 27% 120 Eur 88 Eur
COROANA CERAMICA SUPORT ZIRCONIU 44% 1270 LEI 712 LEI
PROTEZA TOTALA DE POLYAN 20% 1600 LEI 1280 LEI
IMPLANT DENTAR ATICON/BIOGENESIS 47% 550 EUR 258 EUR
IMPLANT DENTAR ALL IMPLANTS 45% 450 EUR 202 EUR
IMPLANT DENTAR DENTIUM 51% 650 EUR 319 EUR
APARAT ORTODONTIC FIX FIZIONOMIC DIN
SAFIR/ARCADA 10% 5200 LEI 4680 LEI
APARAT ORTODONTIC MOBIL PENTRU COPII 20% 1000 LEI 799 LEI

Detalii despre termenii si conditiile campaniei puteti gasi pe:
http://abceurodent.ro/index.php/black-friday

Nu ratati ocazia!
Echipa ABC Eurodent
04-11-2014

Oferta lunii NOIEMBRIE

Oferta lunii NOIEMBRIE
In luna Noiembrie la ABC Eurodent aveti o super reducere la coroanele ceramice pe suport de zirconiu de 35 %
05-09-2014

Oferta lunii SEPTEMBRIE

Oferta lunii SEPTEMBRIE
Oferta lunii SEPTEMBRIE in toate clinicile ABC Eurodent!!!
31-07-2014

Oferta lunii AUGUST !

Oferta lunii AUGUST !
NU ratati oferta lunii August! Cu un simplu click puteti beneficia de o reducere de 300 lei aplicata unui mplant dentar ! Puteti descarca mai multe vouchere daca doriti mai multe implante sau daca doriti sa faceti un cadou.
Urmariti pe www.abceurodent.ro termenii si conditiile acestei minunate oferte!
Va asteptam.
01-04-2013

Oferta Lunii Aprilie!

Oferta Lunii Aprilie!
Vino la noi cu familia si aveti numai avantaje!
04-03-2013

Pentru Dumneavoastra, Doamna!

Pentru Dumneavoastra, Doamna!
Coroane ceramice cu structura de zirconiu la un pret exceptional! Numai 989 Lei!
01-03-2013

Oferta Lunii Martie!

Oferta Lunii Martie!
Coroane METALO-ceramice la DOAR 98 Eur!!!
21-02-2013

Dragobete!

Dragobete!
Vino la noi cu iubitul / iubita si aveti fiecare un pret special la ALBIREA BIO!
15-02-2013

Oferta Lunii Februarie!

Oferta Lunii Februarie!
Implant dentar 345 Euro + BONUS: Bont de vindecare si Bont Protetic!
15-02-2013

Valentines Day is Here!

Valentines Day is Here!
We have a confession to make... we love you! Yes, you!
Come to one of our clinics with your Valentine and youll have special prices ! Bio Whitening ONLY 80 ron ! :)
 
Programare