ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Ortodonție și ortopedie dento-facială Ortodonție și ortopedie dento-facială Bucuresti

10 ani de ABC Eurodent! 10 ani de nota 10!

10 ani de ABC Eurodent! 10 ani de nota 10!
Autor: Echipa ABC Eurodent

ABC Eurodent împlineşte 10 ani. 10 ani de #albconfident, 10 ani de nota 10. Ce înseamnă pentru ABC Eurodent primii 10 ani?


 

    • Peste 10.000 de pacienţi au încredere în noi! Vă mulţumim!

 

    • Am organizat primul Black Friday pentru servicii stomatologice din Europa, în 2012! De atunci, facem asta an de an!

 

    • Am deschis primul magazin online de servicii stomatologice din lume - shop.abceurodent.ro!

 


În cei 10 ani, reţeaua de clinici ABC Eurodent s-a extins, numărând în prezent 4 centre stomatologice, amplasate în zone cheie ale Bucureştiului - Decebal, Drumul Taberei, Ghencea şi 1 Decembrie 1918.


„Decizia de a porni ABC Eurodent, alături de colegul meu, după terminarea facultății, ne-a schimbat viața, din toate punctele de vedere. Am învățat, în acești 10 ani, ce înseamnă să fii om, ce înseamnă să fii prieten, ce înseamnă să fii un medic dedicat și cât contează oamenii din jurul tău, care pun umărul alături de tine pentru a crește și a oferi tratamente de top în permanență. În acești 10 ani, am învățat că e bine să faci medicină, nu să faci comerț, am învățat cum să fim oameni, prin a fi medici”, susţine dr. Cristian Irimia, medic stomatolog, asociat ABC Eurodent.


Echipa ABC Eurodent este formată din aproape 40 de oameni, specialişti în toate domeniile din aria stomatologică, gata să vină în sprijinul tuturor celor care au încredere în serviciile oferite. De la tratamente uzuale, la manopere complexe de tipul chistectomiilor, descoperirilor chirurgicale în scop ortodontic, rezecţiilor apicale, odontectomiilor, adiţiilor osoase, sinus liftingului sau implanturilor dentare. În cazul intervenţiilor chirurgicale complexe, ABC Eurodent poate asigura servicii de anestezie generală asistată, prin colaborarea cu un medic anestezist. În plus, echipa se bazează pe sprijinul dr. Oltjon Cobani, medic specialist în chirurgie plastică, pentru proceduri de estetică facială.


„10 ani de ABC se simt ca o responsabilitate, zi de zi. Calitatea înaltă a serviciilor noastre și prețurile accesibile s-au reflectat și în numărul mare de pacienți care vin în România special pentru a-și rezolva problemele dentare. Vorbim, în general, de români care locuiesc peste hotare, dar și de străini care vin la noi în țară, pentru turism medical, fenomen care prinde amploare și are mare potențial de creștere, având în vedere că serviciile oferite de noi sunt comparabile cu cele din străinătate, dar prețurile sunt mult mai mici. 10 ani alături de voi, 10 ani în care ne-am dezvoltat, în care am învăţat de la voi, 10 ani în care ne-am îmbunătăţit standardele şi vom continua aşa. Vă multumim pentru cei 10 ani frumoşi!, consideră dr. Bilal Takouzli, medic stomatolog, asociat ABC Eurodent.


O atenţie deosebită este oferită copiilor, dar şi educaţiei pentru o sănătate orală corectă, chiar şi pentru adulţi. Tocmai de aceea, echipa ABC Eurodent se implică în campanii de informare şi oferă consultaţii pro bono pentru depistarea cancerului din zona orală, în parteneriat cu organizaţii non-guvernamentale.


Aniversarea celor #10anideABC este un prilej bun pentru a vă mulţumi pentru încredere şi pentru a vă anunţa că tot anul – 2017 – ABC Eurodent a pregătit oferte special dedicate acestui eveniment, care vor fi anunţate lunar.


Echipa ABC Eurodent