ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Igienă Igienă Bucuresti

Plombele şi coroanele dentare, vedetele campaniei “La dentist de Black Friday”

Plombele şi coroanele dentare, vedetele campaniei “La dentist de Black Friday”
Autor: PR Red Spot

           Obturaţiile (plombele), coroanele metalo-ceramice total fizionomice și cele ceramice pe suport de zirconiu au fost vedetele campaniei de Black Friday la ABC Eurodent de anul acesta, însumând mai bine de jumătate din totalul vânzărilor, care anul acesta au crescut cu 120% față de 2016. Campania s-a derulat în perioada 17-19 noiembrie, pe singurul magazin online din Europa de servicii stomatologice - www.shop.abceurodent.ro.

 

            Cu o reducere de 40%, de la 1300 lei la 780 de lei, coroanele ceramice pe suport din zirconiu au adus cele mai mari încasări. Un interes mare s-a remarcat și în cazul implanturilor dentare, reduse cu 56%, de la 2047 lei, la 900 lei.

 

            7 din 10 pacienţi au nevoie de lucrări stomatologice majore. Faptul că cel mai bine s-au vândut obturaţiile şi coroanele dentare indică ceea ce noi am observat deja în clinici, și anume că românii sunt interesați să își rezolve, în primul rând,  problemele grave. Este și motivul pentru care am redus considerabil cu precădere prețul acestor servicii, spune dr. Cristian Irimia, medic stomatolog și acționar al clinicilor ABC Eurodent.

 

            Fie că erau deja în mijlocul unui tratament și au vrut să economisească bani cumpărând serviciile la un preț redus, fie că au decis că este momentul să nu mai amâne vizita la stomatolog, dacă tot sunt oferte, pacienții au fost foarte interesați și de obturațiile foto (plombe), al căror preț a fost redus de la 140 de lei la 84 de lei. 

 

            Sumele încasate de clinicile ABC Eurodent cu ocazia campaniilor de Black Friday cresc foarte mult de la un an la altu, ca urmare și a campaniilor de informare pe care noi le derulăm de-a lungul anului. Credem că o investiție în sănătatea orală, într-un zâmbet frumos, de un alb confident, nu se devalorizează în câteva luni si este mai importantă decât achiziția unor aparate electronice. Drept urmare, am fost plăcut surprinşi să vedem că unii dintre pacienţii noştri ne urmăresc de la an la an şi aşteaptă cu nerăbdare aceste oferte”,  spune Dr. Bilal Takouzli, medic stomatolog și acționar al clinicilor ABC Eurodent.

 

            Serviciile achitate de Black Friday sunt valabile timp de două luni, pacientul putând să aleagă în care din cele 4 clinici din București dorește să își facă tratamentul. Acestea sunt amplasate în zonele Decebal, Ghencea, Drumul Taberei și 1 Decembrie 1918.

           

 

               

Despre ABC Eurodent

Clinicile stomatologice ABC Eurodent s-au format în anul 2007. Cu o echipă tânără, ambițioasă și perfecționistă, oferă servicii moderne atât pentru adulți, cât și pentru copii. Clinicile ABC Eurodent pun la dispoziție tratamente uzuale (consultații, igienizări, profilaxie, terapie, protetică, estetică, pedodonție, parodontologie), dar și tratamente de amploare de chirurgie, implantologie și ortodonție, la efectuarea cărora colaborează cu medici specialiști de încredere.