ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Implantologie dentară Implantologie dentară Bucuresti

10 ani de ABC Eurodent

10 ani de ABC Eurodent
Autor: ABC Eurodent

Aproape 2000 de pacienti noi. Este cifra care spune totul despre anul 2017 in clinicile ABC Eurodent. O cifra foarte importanta pentru noi pentru ca arata increderea pe care oamenii o au in echipa de medici si de asistente care activeaza in clinicile noastre. Creditul oferit de pacientii noi ne motiveaza sa fim mai buni in fiecare zi si sa investim constant in tehnicile de lucru, in aparatura si produse de calitate.

 

In clinicile ABC Eurodent din Decebal, Drumul Taberei, Ghencea si 1 Decembrie te asteapta o echipa gata sa rezolve orice problema stomatologica repede, bine si cu certitudinea celui mai bun tratament, adaptat nevoilor tale.

 

Anul 2017 a insemnat pentru clinicile ABC Eurodent implinirea a 10 ani de existenta. Ne-am bucurat de o atentie mai mare acordata profilaxiei si nu doar terapiilor restauratorii, asa cum se intampla in anii trecuti. Asta si datorita campaniilor de informare pe care le-am desfasurat intens, inca de la inceputul anului. Vorbim despre promotii lunare la cele mai importante servicii, despre aparitii in mediul online si offline, in care am explicat importanta controalelor periodice, precum si vizite in cateva scoli si centre sociale din Bucuresti. O noutate ar fi parteneriatele cu centre sociale, cum ar Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 si Asociatia Sfantul Arhidiacon Stefan. Beneficiarii proiectelor beneficiaza de controale gratuite in clinicile ABC Eurodent.

 

Toate aceste actiuni in care ne-am implicat cu speranta ca vom convinge tot mai multi romani sa mearga la stomatolog si sa isi educe copiii in acest sens au avut succes si dorim le sa continuam. Clinicile ABC Eurodent sunt pe primul loc in topul angajatorilor si pe locul doi in topul afacerilor de profil din Sectorul 6, locul 23 la nivelul Municipiului Bucuresti si pe a 54-a pozitie la nivel national. La aceasta statistica se adauga si rezultatele campaniei de Black Friday, ale carei vanzari au crescut in 2017 cu 120%, comparativ cu anul precedent. Campania s-a derulat in perioada 17-19 noiembrie, pe singurul magazin online din Europa de servicii stomatologice - www.shop.abceurodent.ro.

 

Sunt cifre care oglindesc o realitate ce ne onoreaza si ne motiveaza sa avem rezultate cel putin la fel de bune in continuare. Reprezinta, in acelasi timp, o promisiune catre pacientii ABC Eurodent, care vor beneficia si in 2018 de profesionalismul echipei ABC Eurodent, de cele mai bune servicii stomatologice si cel mai bun raport calitate-pret!

 

Va multumim!

Echipa ABC Eurodent