ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Chirurgie maxilo-facială Chirurgie maxilo-facială Bucuresti

Zâmbet cu buletinul: credit bancar online pentru proceduri stomatologice

Zâmbet cu buletinul: credit bancar online pentru proceduri stomatologice
Autor: PR Red Spot

 

                Un român care ajunge într-un cabinet stomatologic cheltuie, în medie, 1.000 de lei. Valoarea este justificată de complexitatea lucrărilor necesare, 7 din 10 pacienţi având nevoie de servicii stomatologice laborioase şi, într-unul din zece cazuri, de restaurare dentară completă. În acest context, nu e de mirare că lipsa banilor este un motiv des invocat pentru amânarea vizitei la stomatolog.

 

               Înainte de teamă şi de lipsa unei educaţii pentru prevenţie, în calea unui tratament stomatologic stă imposibilitatea de a acoperi costurile unor servicii. Oricât de mult ai încerca să vii în întâmpinarea necesităţilor prin negocieri avantajoase cu furnizorii de materiale şi prin oferte constante, motivul este acolo şi nu poate fi ignorat. Aşa a apărut programul “Zâmbet cu buletinul”,  afirmă dr. Bilal Takouzli, medic stomatolog cu competență în chirurgie și acționar al clinicilor ABC Eurodent.

 

                Creditul cu această denumire este disponibil exclusiv online şi poate fi accesat dinshop-ul ABC Eurodent, singurul shop de servicii stomatologice din lume. Limita este de 20.000 de lei.

                Procedura este simplă: fie că vine în clinică, unde primeşte tot suportul pentru identificarea necesităţilor, fie că doreşte să facă acest demers independent, pacientul selectează produsele şi obţine o estimare de cost, care merge ulterior către bancă. Noutatea vine din faptul că pacientul este scutit de drumurile până la sucursală și de obținerea actelor necesare pentru credit. Procedura se face online, iar răspunsul vine în două ore. Odată aprobat creditul, banca va vira rapid banii în contul clinicii. De aici, e şi mai simplu: faci programare şi costurile se scad din valoarea creditului, spune dr. Cristian Irimia, medic stomatolog cu competență în implantologie și acționar al clinicilor ABC Eurodent.

              

                Creditul a fost creat de clinicile ABC Eurodent în parteneriat cu Libra Internet Bank.

 

                Am decis să venim în sprijinul românilor care se aflăîn imposibilitatea de a acoperi serviciile stomatologice necesare, astfel că am răspuns cu entuziasm inițiativei ABC Eurodent de a integra soluțiile noastre digitale de creditare. Oferta este disponibilă atât clienților existenți, cât și celor noi, care au la dispoziție până la 60 de luni pentru a returna împrumutul, afirmă Octavian Hera, Director Marketing&Digital al Libra Internet Bank.

 

                Cele mai căutate proceduri stomatologice sunt cele protetice, adică montarea coroanelor și protezelor dentare, urmate de implantologie. Anul trecut, comparativ cu 2016, numărul românilor care au ajuns într-un cabinet stomatologic şi au plecat de acolo cu cel puţin un implant dentar a crescut cu aproape 10%.

 

                Studiul este realizat pe un eşantion de conjunctură şi cuprinde 2.700 de pacienţi, predominant din regiunea Bucureşti-Ilfov.